Obiceiurile femeilor care distrug viaţa sexuală a cuplului

Dintre toate nevoile umane – somn, mâncare, crearea prieteniilor – sexul pare să fie cea mai complicată.

30 mai 2013, 20:27
Obiceiurile femeilor care distrug viaţa sexuală a cuplului

Dar de ce? Sexul te face să te simţi bine. Totuşi, există numeroşi factori atât fizici, cât şi psihici ce îţi pot afecta viaţa sexuală. La bărbaţi, anumite probleme medicale, de la boli de inima la diabet şi obezitate, pot duce la disfuncţii erectile, deci la afectarea vieţii sexuale. Alte ori, problemele erectile pot avea la bază motive psihice sau chiar lucruri pe care le face parteneră fără să îşi dea seamă de repercusiuni.

Iată în continuare nişte lucruri care aparent nu au legătură cu sexul dar pot să scădea nivelul dorinţei sexuale a bărbatului.
 
E prea apropiată de prietenii lui

Un studiu recent pe 3-000 de persoane arăta că apropierea dintre parteneră şi prieteni îl poate face pe bărbat gelos şi astfel se poate ajnuge la disfuncţii erectile. Asta este valabil în mod special în cazul bărbaţilor mai în vârsta care sunt predispuşi problemelor de acest  fel.

Sfaturi pentru ea: Bărbatul este posesiv şi orgolios adesea şi nu apreciază prietenia dintre parteneră lui şi prietenii săi, aşa că ai grijă că încercând să faci un bine s-ar putea să îţi faci mai rău.

Se dă cu prea mult parfum

Parfumul este menit să îmbete simţurile bărbatului şi să îl atragă. Dar un miros prea strident poate să îndepărteze bărbaţii din mai multe motive. Mulţi le consideră iritante. Şi pe bună dreptate, deoarece parfumul poate declanşă un atac alergic sau o durere de cap. Normal că nu mai are chef de sex.

Sfaturi pentru ea: Foloseşte parfumuri atrăgătoare, dar subtile, dacă îţi reproşează ceva cu privire la acest aspect nu o luă în nume de rău. Ia-o că pe un sfăt constructiv şi respecta-i gusturile dată viitoare.

Sforăie

Sforăitul a stricat mereu viaţa sexuală a cuplurilor. Conform studiilor, 24% din cuplurile căsătorite au sfârşit prin a dormi în camere separate din cauza sforăiturilor asurzitoare şi 17% recunosc că sforăitul le-a afectat viaţa sexuală.

Sfaturi pentru ea: Dacă ţi-a spus că sforăi, adresează-te doctorului tău şi el te va îndrumă către metodă potrivită de a te luptă cu această problemă până nu îţi afectează cuplul.

Citeşte mai mult pe Sfatulpărinţilor.ro.