Obiceiurile zilnice care te îngraşă şi PONTURI pentru a slăbi mai uşor

Pentru a da jos câteva kilograme nu trebuie să recurgem mereu la diete drastice sau la antrenamente istovitoare la sală. Trebuie, mai ales, să ne revizuim obiceiurile alimentare de zi cu zi, căci acestea sunt, cel mai probabil, adevaratul motiv al îngrăşării.

02 aug. 2013, 06:04
Obiceiurile zilnice care te îngraşă şi PONTURI pentru a slăbi mai uşor

Desi fiecare om are propriile tabieturi, inclusiv in ceea ce priveste alimentatia, in mod surprinzator obiceiurile proaste apar destul de des la destul de multe persoane. In fata aceastor obiceiuri proaste care ne pot ingrasa sau, in unele cazuri, ne-au ingrasat deja, putem pune in aplicare urmatoarele sfaturi pentru a da jos cateva kilograme, intr-un mod sanatos si fara efort:

1. Bea apa! Desi sfatul a fost spus si ras-spus de atatea ori incat pare cliseizat, este cel mai important. Cu cat bem mai mult apa, cu atat organismul nostru proceseaza mai usor alimentele, iar functiile de eliminare din corp se desfasoara mai usor. Mai mult de atat, daca bem apa inainte de masa, un pahar – spre exemplu, ne punem in fata farfuriei neavand stomacul gol-golut, motiv pentru care vom manca, fara doar si poate, mai putina mancare.

2. Renunta la gustarile de noapte! A rontai in fata televizorului este unul dintre obiceiurile proaste cele mai daunatoare siluetei. In loc sa te infrupti dintr-un bol imens de chipsuri, mai bine bei apa si iei un pachet de carti in mana si il invartesti pana se termina filmul. Aici este, intr-adevar, vorba de vointa, dar nu este imposibil. Pe de alta parte, se intampla adesea ca pentru multi dintre noi dupa-masa si seara sa fie momentele meselor principale. In astfel de cazuri, desi nu este indicat, opteaza pentru cateva fructe, in loc de snacks-uri. Taie un mar in felii si imparte o portocala tot in felii, pune-le pe o farfurie si mananca-le in fata televizorului. Poti bea si un ceai (nu negru sau verde, ca sa nu te agite inainte de culcare).

Citeşte continuarea pe Lyla.ro