Obiecte malefice: Povestea tinerilor care şi-au riscat viaţa din cauza unei oglinzi bântuite FOTO

Doi tineri au scos la licitaţie, pe e-Bay, o "oglindă bântuită", veche, recuperată de la proprietarul casei închiriate de ei, care o aruncase la gunoi. Cei doi tineri şi-au dat seama de valoarea oglinzii şi au adus-o înapoi în casă şi au recondiţionat-o. Nu ştiau însă cât ghinion avea să le aducă. Povestea lor pare a fi un film de groază.

19 feb. 2013, 10:48

Pictorul Sotiris Charalambous şi studentul la Arte Joseph Birch au luat oglinda aruncată la gunoi de către proprietarul de la care au închiriat casa din Londra. Proprietarul le spuse de altfel că oglinda „nu-i mai trebuia” şi că pot să o păstreze dacă vor.

După puţin timp, fiecare dintre ei a început să simtă nişte manifestări ciudate, scrie Daily Mail. Sotiris, artistul în vârstă de 34 de ani, a povestit că se trezea noaptea ţipând cât îl ţineau puterile şi simţind nişte dureri puternice în tot corpul, ca şi cum ar fi fost înjunghiat. Joseph, de 20 de ani, se trezea şi el la fel.

Citeşte şi Pădurea Hoia Baciu, pe lista celor mai bântuite destinaţii turistice

În oglindă, fiecare dintre ei vedea când umbre negre, când lumini care pâlpâiau. Sotiris a avut ideea să vopsească rama de nuc a oglinzii în stil Victorian, în argintiu.

Dar a fost şi mai rău. Suferinţele lor au escaladat. Aveau insomnii în fiecare noapte, iar când reuşeau să adoarmă, aveau coşmaruri din care se trezeau urlând amândoi, în acelaşi timp.”Ne lovea pe amândoi în acelaşi timp. Apoi totul dispărea deodată”, a povestit Sotiris.

Citeşte şi Cele mai SINISTRE locuri de pe Pământ – GALERIE FOTO

Oglinda îi seca de energie

Tinerii au mai spus că vedeau şi lumini traversând încăperea unde era oglinda. Radiatorul de deasupra oglinzii s-a oprit la un moment dat şi nu a mai putut fi pornit, deşi nu era defect. „În casă, ne simţeam goliţi de energie, epuizaţi, dar când plecam afară, toate aceste senzaţii dispăreau”, a povestit Joseph. 

„La început, am avut impresia că ne făcea cineva magie neagră, vodoo, dar oglinda a fost cea care ne-a dat semne„, a mai spus el. Apoi a povestit cum s-a trezit într-o dimineaţă după ce a auzit un zgomot puternic în baie. A intrat şi a văzut totul răvăşit. Toate obiectele erau pe jos, iar un tub de spumă de ras, care era în cealaltă parte a camerei, ajunsese în toaletă (…) Devenisem paranoic. M-am dus la medic şi mi-a prescris, pentru prima oară în viaţa mea, antidepresive”.

Cadou malefic pe eBay

„Cred că cineva a fost ucis în faţa acestei oglinzi şi din cauza asta casa noastră este bântuită”, este de părere Sotiris. „Nu cred că oglinda va avea multă căutare după ce i-am vopsit rama în argintiu”, a mai spus el, referindu-se la oferta lansată pe eBay. „Ar fi foarte bine dacă oglinda ar ajunge la cineva care se pricepe la fenomenele paranormale”, spune Sotiris.

Până acum, 20.000 de persoane au văzut oferta. Una dintre acestea a părut să fie foarte interesată de poveste oglinzii pe care a spus că ar cumpăra-o ca să i-o ofere… „ex”-ului, cel mai probabil, în semn de răzbunare!

România mistică: Descoperă mai multe despre locurile bântuite din ţara noastră

Castelul Corvinilor, sălaşul sufletelor îndurerate

Cetatea Poenari, ţinta „vânătorilor” de vampiri, strigoi şi fenomene bizare

Dealul Lunganilor şi povestea soldaţilor – fantomă