Obiectele din casă care îţi aduc ghinion: De ce nu trebuie să păstraţi în casă melci şi scoici

Locul pe cae îl numim acasă ar trebui să fie încărcat pozitiv pentru a ne ajuta să ne încărcăm bateriile şi pentru a avea o viaţă sănătoasă. Totuşi, există anumite lucruri pe care mulţi dintre noi le avem în casă şi care aduc ghinion şi energii negative.

11 aug. 2014, 12:08
Obiectele din casă care îţi aduc ghinion: De ce nu trebuie să păstraţi în casă melci şi scoici

Animalele împăiate, considerate încă de mulţi fascinante, deţin o sarcină negativă puternic ce poate fi transmisă tuturor locuitorilor din casă.

Cadourile pe care nu le doriţi. Este posibil ca la un moment dat in viata, un membru al familiei sau un prieten v-a oferit un cadou care nu v-a placut, dar a trebuit sa-l acceptati. Cand aveti acest tip de cadouri, tot ce puteti face este sa le dati departe de casa, pentru ca energiile negative sa fie complet eliminate, scrie bewoman.ro.

Obiectele decorative rupte sau fisurate trebuie aruncate. Aceste elemente şi-au pierdut puterea lor şi nu se recomandă să le păstraţi în casă şi, mai ales, să nu le utilizaţi.

Dacă spargeţi o oglindă, cioburile trebuie puse într-o pungă neagră şi aruncată.

Desi melcii si scoicile sunt elemente foarte dragute, care servesc ca decor pentru casa noastra, multi dintre noi nu stiu ca acestea ofera o energie negativa, ele fiind schelete de animale care au murit.

Nu păstraţi florile uscate în casă, ci înlocuiţi-le cu unele proaspete care menţin o energie pozitivă.