Obiectele pe care trebuie să le arunci înainte de Revelion. Obiceiurile care îți vor aduce noroc în 2024

Obiectele din casă pe care ar trebui să le arunci înainte de Revelion, dacă vrei ca anul 2024 să fie unul plin de belșug, fericire și noroc.

29 dec. 2023, 16:58
Obiectele pe care trebuie să le arunci înainte de Revelion. Obiceiurile care îți vor aduce noroc în 2024
Obiecte de aruncat înainte de Revelion

Arta Feng Shui de Revelion îți aduce belșug în casă. Feng Shui este o practică tradițională chineză care se ocupă de aranjarea și organizarea spațiului în așa fel încât să creeze o armonie optimă între medul înconjurător și energia vitală cunoscută sub numele de „chi” sau „qi”.

Scopul este de a influența pozitiv fluxul de energie dintr-un spațiu pentru a sprijini bunăstarea, sănătatea și succesul celor care îl utilizează. Cum poți folosi Feng Shui de Revelion.

Citește și: Ce trebuie să ai pe masă de Revelion, potrivit artei Feng Shui. Vei atrage belșug, bani și prosperitate

Ce să arunci din casă înainte de Revelion

Dacă ai căni în bucătărie care sunt sparte, ar fi bine să le înlocuiești înainte de Anul Nou. Potrivit Feng Shui, vesela deteriorată nu face altceva decât să împiedice fluxul de noroc și să atragă energii negative.

Ceasurile stricate nu vor contribui la o intrare optimă în Noul An. Acestea au potențialul de a atrage energii negative în casă. Dacă te confrunți cu lipsa norocului în ultimul timp și găsești astfel de obiecte în jurul tău, acum poți identifica posibilul vinovat.

Calendarele vechi pot fi considerare adevărați adversari ai norocului, prosperității și fericirii. În conformitate cu priniile Feng Shui, este recomandat să eviți păstrarea în casă a calendarelor vechi. Aceste obiecte sugerează că nu ai încheiat etapele trecute ale vieții tale și pot transmite senzația că rămâi blocat în trecut.

Citește și: Moneda pe care trebuie să o ții în buzunar de Revelion. Atrage abundența și prosperitatea în Noul An

Pentru a avea noroc în anul 2024, trebuie să te ocupi de eliminarea tuturor obiectelor care nu mai sunt într-o stare bună până la trecerea în noul an. Și obiectele pe care nu le-ai mai folosit de mult timp ar trebui să fie pe lista de priorități pentru eliminare.