Obiectul ZBURĂTOR surprins întâmplător de un FOTOGRAF uimeşte internetul: A fost puţin ÎNFRICOŞĂTOR

O femeie din Olanda fotografia un castel din apropierea Amsterdamului, atunci când a observat într-una dintre imagini un obiect ciudat care zbura deasupra obiectivului turistic. Poza a uimit internetul, mai ales că turista declară că nu se auzeau zgomote de motor. Mai mult, viteza a fost atât de mare încât presupusa navă extraterestră a apărut într-un singur cadru.

11 iun. 2013, 11:27

Corinne Federer se afla împreună cu mama sa la Muiderslot, un castel din Amsterdam, pentru a face poze, atunci când a observat că într-una din fotografii a suprins un obiect ciudat, care seamănă cu un OZN, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un OZN deasupra Denverului? VIDEO

Nu am auzit nimic, era linişte totală. Cu cât mă uitam mai mult la imagini, cu atât era mai înfricoşător. Fac poze de ceva vreme şi am văzut lucruri asemănătoare la ştiri, dar este prima oară când văd acest lucru cu ochiul meu„, a spus femeia, surprinsă de ceea ce a fotografiat.

Folosind o tehnică specială de fotografiere, numită HDR, turista a încercat să surprindă castelul într-o imagine formată din cinci cadre suprapuse. Cu toate acestea, într-una dintre ele, a observat că un obiect zburător survola clădirea. Dat fiind faptul că presupusa navă este mişcată într-o imagine capturată la a 250 parte dintr-o secundă, experţii sunt de părere că obiectul se mişca cu o viteză foarte mare.

Citeşte şi Ruşii, salvaţi de extratereştri? Meteoritul din Siberia, distrus de un OZN, potrivit unei noi teorii

Un expert în OZN-uri a confirmat faptul că pozele nu au fost editate, dar poate spune cu siguranţă despre ce este vorba, adăugând că ar putea fi o simplă insectă.