Obsedat sexual, căutat de poliţişti. Bărbatul terorizează mămici pe stradă

Mămici terorizate de un obsedat sexual, la Satu Mare! Bărbatul iese pe străzi dezbrăcat şi agresează femeile care îşi duc copiii la şcoală. Tânărul de 35 de ani a ajuns şi în atenţia poliţiştilor.

16 feb. 2018, 11:28
Obsedat sexual, căutat de poliţişti. Bărbatul terorizează mămici pe stradă

Un obsedat sexual terorizează, aproape în fiecare dimineață, mămicile care-și duc copii la școală sau la grădiniță. Apare dezbrăcat în fața lor fără să îi pese că mămicile sunt însoțite și de copii. O femeie a trecut printr-o astfel de situație și a decis să facă plângere la poliție.

„Bărbatul purta o haină lungă și o ținea lipită de corp. La un moment dat, a apărut în fața mea și, pur și simplu, și-a deschis haina și mi-a arătat organele genitale. Noroc că fetița, care e la lângă mine și o țineam de mână, nu a văzut nimic fiind preocupată cu altceva. La întoarcere, parcă m-a așteptat. A făcut același gest. Și mi s-a adresat și cu cuvinte foarte vulgare”, declară Mariana pentru Gazeta de Nord Vest.

Potrivit portretului robot făcut de mămică, ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, brunet, cam 1,70 înălțime și destul de slab. Era prost îmbrăcat, ceea ce o determină pe mămică să creadă că că este un boschetar.

Un bărbat cu semnalmentele respective a mai fost văzut și în zona altor grădinițe și școli din Satu Mare, cum ar fi Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Micro 17.

Femeia a depus plângere la Poliția Locală și speră ca în cel mai scurt timp să fie prins obsedatul sexual care le terorizează pe mămici.