Obsedat sexual, căutat de poliţişti. Bărbatul terorizează mămici pe stradă

Publicat: Vineri, 16 Februarie 2018 13:28 // Actualizat: Vineri, 16 Februarie 2018 15:55 // Sursa: romaniatv.net

Mămici terorizate de un obsedat sexual, la Satu Mare! Bărbatul iese pe străzi dezbrăcat şi agresează femeile care îşi duc copiii la şcoală. Tânărul de 35 de ani a ajuns şi în atenţia poliţiştilor.

Un obsedat sexual terorizează, aproape în fiecare dimineață, mămicile care-și duc copii la școală sau la grădiniță. Apare dezbrăcat în fața lor fără să îi pese că mămicile sunt însoțite și de copii. O femeie a trecut printr-o astfel de situație și a decis să facă plângere la poliție.

"Bărbatul purta o haină lungă și o ținea lipită de corp. La un moment dat, a apărut în fața mea și, pur și simplu, și-a deschis haina și mi-a arătat organele genitale. Noroc că fetița, care e la lângă mine și o țineam de mână, nu a văzut nimic fiind preocupată cu altceva. La întoarcere, parcă m-a așteptat. A făcut același gest. Și mi s-a adresat și cu cuvinte foarte vulgare", declară Mariana pentru Gazeta de Nord Vest.

Potrivit portretului robot făcut de mămică, ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, brunet, cam 1,70 înălțime și destul de slab. Era prost îmbrăcat, ceea ce o determină pe mămică să creadă că că este un boschetar.

Un bărbat cu semnalmentele respective a mai fost văzut și în zona altor grădinițe și școli din Satu Mare, cum ar fi Școala Gimnazială "Ion Creangă" din Micro 17.

Femeia a depus plângere la Poliția Locală și speră ca în cel mai scurt timp să fie prins obsedatul sexual care le terorizează pe mămici.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
mame obsedat sexual obsedat sexual poliţişti terorizează mămici pe stradă
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7787
RON
11 Dec
noapte 1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H