Obține o programare la coafor cu Stailer

Aplicația Stailer oferă tuturor utilizatorilor avantajul de a se programa la un salon într-un mod mai rapid, mai exact, direct de pe telefonul mobil. Vei putea căuta cu mare ușurință un salon, în funcție de orașul în care te afli, ora sau ziua dorită.

18 feb. 2022, 17:01
Obține o programare la coafor cu Stailer

Stailer este o aplicație transparentă, astfel încât toți cei care sunt interesați vor putea găsi toate informațiile de care au nevoie pentru a se programa la salon.

Găsește mai ușor un hair stilist cu ajutorul aplicației Stailer

Aplicația Stailer este transparentă și orice persoană își va putea găsi informațiile de care are nevoie pentru a se programa la un salon. Pe lângă acest serviciu, Stailer le mai pune la dispoziție clienților și fotografii cu salonul sau cu listele de prețuri pentru serviciile oferite. Toate aceste detalii te vor ajuta să faci alegerea bună pentru tine.

Stiler te ajută să te programezi mai ușor într-o anumită zi și la o anumită oră, pentru a avea parte de serviciile mult dorite. Te vei programa rapid, doar prin câteva click-uri.

Poți anula online programarea făcută

Îți poți face în orice moment o programare coafor cu Stailer după care dacă nu mai poți ajunge, o poți anula la fel de ușor. Un aspect la fel de important este că poți anula programarea realizată, fără să mai dai explicații. Nu trebuie să mai treci prin momentele acelea stânjenitoare în care trebuie să te scuzi că nu mai ajungi la programare, totul se rezolva mult mai ușor online.

Motivele pentru care coaforul nu trebuie să lipsească din viața ta

Salonul de înfrumusețare este un loc popular pe care trebuie să îl frecventezi din diferite motive. Timpul petrecut în salonul de înfrumusețare te va face mai răbdătoare și te va învăța să te apreciezi mai mult. Fă-ți chiar acum o programare prin aplicatia Stailer și vei avea parte de răsfățul pe care îl meriți.

În cele de mai jos vei descoperi care sunt motivele pentru care coaforul nu trebuie să lipsească din viața ta:

  • Vei avea parte de lookul mult dorit

Personalul coaforului este profesionist și mereu atent să îți ofere lookul care să te avantajeze. Acesta va știi să îți ofere unele dintre cele mai bune sfaturi, pentru că tu să arăți perfect.

  • Vei avea mereu un aspect impecabil

Fie că vrei să încerci o coafură nouă sau pur și simplu vrei să îți refaci coafura pe care ai îndrăgit-o, un hair stilist va ști cum să te ajute pentru ca dorințele tale să devină realitate.

  • Părul tău va fi răsfățat

Într-un salon părul are parte de tratamente profesionale. Acesta va arată minunat, deoarece este tratat cu produse de bună calitate.  Va avea parte de răsfăț și de toată atenția hair stilistului, astfel încât tu să te bucuri de o coafură care să reziste și care să arate impecabil.

Bucură-te de toate avantajele pe care aplicația Stailer le oferă. Accesează platforma sau pur și simplu descarcă aplicația și vei avea parte de toate detaliile de care ai nevoie.