Obţine un efect natural de botox cu această mască

Dacă vrei să-ți îmbunătățești aspectul tenului și te-ai gândit la celebrul botox, află cum poți să obții același efect cu bani mai puțini și chiar la tine acasă.

27 sept. 2017, 07:01
Obţine un efect natural de botox cu această mască

Unul dintre tratamentele cosmetice populare în rândul femeilor, botoxul are efecte minunate asupra pielii. Însă prețurile nu sunt deloc ușor accesibile pentru toate categoriile sociale, astfel că dacă îți dorești o astfel de intervenție și nu dispui de un buget mare pentru ea, încearcă efectul de botox natural oferit de natură.

Tratează ridurile și oferă-i tenului tău strălucirea dorită aplicând săptămânal o mască cu efect de rejuvenare facială.

Conform site-ului fitnessandhealthyworld.com, poți să ai parte de o alternativă a acestei terapii ajutându-te de produse naturale pe care le folosești de obicei la tine în bucătărie.

Ce conține masca cu efect de botox

Tot ce ai nevoie este: 1-2 linguri de mălai, 5 linguri de suc de morcovi și o lingură de smântână.

Pune într-un vas 150 de mililitri de apă împreună cu mălaiul și lasă să fiarbă la foc mic amestecând constant astfel încât să nu se ardă, până când se îngroașă.

Se ia apoi de pe foc și se lasă la răcit, după care se adaugă sucul de morcovi și smântâna amestecându-se bine pentru a obține o pastă omogenă.

Cum să aplici masca

În primul rând ai nevoie să îți cureți tenul foarte bine, să apelezi la un peeling pe care îl poți face din zațul de la o cafea fără zahăr și un pic de ulei de măsline sau argan. După peeling clătește fața din abundență cu apă călduță și folosește un burete sau un șervet pentru a absorbi apa.

Află mai multe despre efectul natural de botox AICI