ŞOC ÎN SHOWBIZ! Un CELEBRU PREZENTATOR TV din România a încercat să se SINUCIDĂ! DETALII macabre

Prezentatorul Răzvan Botezatu a încercat, în copilărie, să se sinucidă cu un pumn de pastile.

08 oct. 2018, 09:41
ŞOC ÎN SHOWBIZ! Un CELEBRU PREZENTATOR TV din România a încercat să se SINUCIDĂ! DETALII macabre

Răzvan Botezatu nu a avut parte de o copilărie fericită, momentele tensionate și certurile dintre părinți împingându-l către un gest necugetat.

După ce părinții lui Răzvan Botezatu s-au despărțit și mama acestuia a plecat să muncească în străinătate, prezentatorul ar fi suferit o depresie și a încercat să se sinucidă cu un pumn de pastile, potrivit unor surse cancan.ro.

”Pentru că tatăl lui Răzvan avea probleme cu alcoolul și devenea destul de violent, mama acestuia a luat decizia să se despartă și a trebuit să se descurce singură cu cei trei copii, cu Răzvan și cele două surori ale lui. Pentru că în țară îi era foarte greu să se descurce cu cei trei, mama lui a decis să plece din țară și să lucreze în străinătate pentru a le oferi acestora un trai cât se poate de decent. La scurt timp după ce mama lui a plecat din țară, Răzvan a căzut în depresie. De dorul mamei, Răzvan a încercat să se sinucidă. A luat un pumn de pastile de la bunica lui și a fost găsit inconștient, în pat. A fost dus de urgență la spital și cu greu medicii l-au putut salva. A stat mai bine de două zile în comă”, a declarat sursa.