Ochiul adevărului: Testul care te dezbracă de secrete

Ochii atrag prin frumusete si complexitate. Ochiul simbolizeaza claritate, concentrare si tradeaza determinarea. Ochiul fata de care simti o atractie inexplicabila dezvaluie multe despre personalitatea ta.

30 ian. 2015, 12:32
Ochiul adevărului: Testul care te dezbracă de secrete

Poti alege chiar mai multe imagini daca nu te poti opri la un singur ochi. 

1. Daca esti atrasa de ochiul cu o inima in mijloc, inseamna ca esti deschisa. Esti genul de om care primeste pe toata lumea cu bratele deschise. Crezi ca e mai bine sa iti asumi riscuri si sa fii ranita ulterior decat sa te inchizi in tine si sa tii pe toata lumea la distanta. Nu iti arati, totusi, temerile sau nesiguranta. Crezi ca problemele tale trebuie rezolvate in intimitate. Incerci sa fii acolo pentru toata lumea, chiar daca tu esti ranita. Te vindeci ajutandu-i pe altii.

2. Daca alegi ochiul cu un glob pamantesc in centru esti responsabila. Esti genul de om care incearca tot timpul sa lase o impresie buna si sa faca tot ce e corect. Crezi ca actiunile tale fac diferenta si ca au un impact asupra vietii altora, fie ei mari sau mici. Nu arati, de regula, cand esti ingrijorata sau suparata. Vezi multa nedreptate pe care o tii pentru tine. Esti devotata si vrei sa fii cea mai buna persoana din incapere. Consideri ca macar atat poti face pe aceasta lume.

3. Daca alegi ochiul cu un soare in centru, in adancul sufletului te simti torturata. Ai un trecut tumultuos, care te afecteaza si in prezent. Te gandesti ca viata e un soi de gluma cosmica la adresa ta. Incerci sa iti gasesti pacea si nu arati lumii gandurile tale intunecate. Ai mult de indurat si le tii pe toate pentru tine. Perspectiva ta poate fi surprinzator de insorita uneori. Esti experta in a te ridica de jos si a te scutura de praf atunci cand cazi.

Descopera pe feminis.ro interpretarea celorlalte imagini