Octavia Geamănu a născut un băieţel de nota 10. Cum îl va chema pe micuţ

A născut Octavia Geamanu. Băieţelul are un pic peste 3 kg, 50 de cm şi a luat nota 10. Ea se simte foarte bine, e foarte fericită, Marian a fost tot timpul alături de ea şi micuţ.

20 nov. 2016, 12:43
Octavia Geamănu a născut un băieţel de nota 10. Cum îl va chema pe micuţ

„Hainele – adio, pa, la revedere! Degeaba ţi-ai cumpărat rochii largi. Acum şi astea îţi sunt strâmte. În primele două luni de sarcină eram destul de speriată de ideea că trăiam pentru prima dată senzaţia de foame şi de:Aoleu, mă roade stomacul din oră în oră, ceea ce era cu totul nou pentru mine şi am zis: Dacă eu o să o ţin to aşa, până la final cu siguranţă o să pun vreo 30 de kilograme. Bine că m-am reglat din luna a treia”, spunea Octavia Geamănu înainte de marele eneniment cu câteva săptămâni, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi Octavia Geamanu, de nercunoscut din cauza sarcinii. Vezi cum arată vedeta nemachiată şi obosită

Octavia Geamănu şi Marian Ionescu sunt împreună de mai mulţi ani, iar relaţia lor a cunoscut de-a lungul timpului mai multe urcuşuri şi coborâşuri. Nu a lipsit nici izul de infidelitate, însă totul este bine când se termină cu bine. Prezentatoarea Tv a născut astăzi, 20 noiembrie. Fiul celor doi soţi va purta numele Andrei.