Octavia Geamănu dezvăluie adevăratul motiv pentru care ea și soțul dorm în camere separate. „Dorm singură de când mă știu. Fiecare cu camera lui”

Octavia Geamănu a dezvăluit un lucru mai puțin obișnuit din viața ei personală. E căsătorită de ani de zile cu Marian Ionescu, însă ea și soțul dorm separat. Fiecare are camera lui, chiar și copilul.

09 ian. 2023, 12:08
Octavia Geamănu dezvăluie adevăratul motiv pentru care ea și soțul dorm în camere separate. „Dorm singură de când mă știu. Fiecare cu camera lui”

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au devenit soț și soție în acte în 2015, iar cinci ani mai târziu au făcut și cununia religioasă. Recent, prezentatoarea tv a dezvăluit că ea și soțul au camere separate fiindcă vrea ca fiecare să spațiul său personal.

„Noi, ai casei, avem fiecare spațiul nostru. Marian are dormitorul lui, iar acesta este dormitorul meu, cu baia mea… spațiul meu personal. La etaj, este atelierul de pictură al lui Marian și dormitorul lui Andrei. Andrei mi-a zis că, atunci când o să crească, spațiul acela va fi doar pentru el și musafirii lui”, a mai zis Octavia Geamănu pentru OK! Magazine.

Cei doi soți nu au avut nicio problemă să recunoască faptul că dorm separat. „Păi omul a fost de acord. Dacă noi suntem identici, noi doi gândim la fel, simțim la fel, că tot au scos ei de curând un single cu Lidia”, a declarat Octavia.

Prezentatoarea tv a mărturisit că are acest obicei de când era mică și că nu vede nimic ciudat în asta. „Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu. Nici măcar cu Andrei nu am dormit. Fiecare cu camera lui”, a mai explicat ea.

„Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea. Somnul e sfânt pentru mine”

Octavia Geamănu spune că încă de la începutul relației au avut o discuție legată de acest subiect și au convenit să procedeze astfel. Ea a mai spus că ține foarte mult la spațiul ei personal și, de asemenea, că pune mare preț pe somn.

„Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea. Somnul este sfânt pentru mine. Plus că, în ultimele luni, eu nu mai dorm cum trebuie. Dorm haotic, mă trezesc pe la 3.00 dimineața, pe la 4.00 fac pilates. Chiar nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm. Plus că mi se pare groaznic să stai să te foiești și să nu îl deranjezi pe celălalt și poate omul sforăie și poate te enervezi. Decât să mă trezesc dimineața nervoasă că nu am dormit, mai bine să mă trezesc fericită și îndrăgostită”, a mai declarat Octavia Geamănu.

Cum s-au cunoscut Octavia Geamănu și Marian Ionescu

Obiceiul de a dormi în camere separate nu le-a afectat relația în vreun fel, se înțeleg la fel de bine ca în prima zi. Octavia Geamănu și Marian Ionescu se cunosc de 17 ani, însă inițial prezentatoarea nu a fost atrasă în niciun fel de actualul soț.

„Suntem căsătoriți de 7 ani și ne știm din 2005, deci de vreo 17 ani. În primă fază, nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el de are așa succes. Chiar i-am și spus, era cu o fată atunci, era într-o relație, erau amândoi în fața mea. «Tu, o fată așa faină, ce vezi la el?». Nu am avut nicio treabă cu el. Mai degrabă credeam că mâine vine sfârșitul lumii decât că noi vom fi împreună. Dar surprinzătoare sunt căile Domnului”, a declarat Octavia Geamănu pentru impact.ro.