Octavia Geamănu revine în prim-plan cu un nou scandal după concedierea de la Antena 1: „Haideţi să o aplaudăm, o cheamă Smiley! Nu am cum să trec cu vederea, e prea de tot”

Octavia Geamănu a fost în centrul atenției pe rețelele de socializare, după ce Smiley a optat pentru o apariție la un concert într-o vestimentație îndrăzneață. Fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 a fost rapid supusă unor critici aspre din partea admiratorilor artistului.

24 oct. 2023, 12:14
Octavia Geamănu revine în prim-plan cu un nou scandal după concedierea de la Antena 1: „Haideţi să o aplaudăm, o cheamă Smiley! Nu am cum să trec cu vederea, e prea de tot”

Octavia Geamănu l-a ironizat pe Smiley pe rețelele de socializare, când o postat un clip în care Smiley poartă o ținută inedită pe scenă. Clipul, ce aparține unui alt internaut, era însoțit de un mesaj dur. Octavia Geamănu, criticată de fani, după ce l-a ironizat pe Smiley. Octavia Geamănu s-a focusat mai mult pe activitatea onine, după ce a fost concediată din rolul de prezentatoare a știrilor Observator de pe Antena 1. Fosta știristă are un podcast pe canalul de YouTube, cu invitați din sfera publică, iar producția a adunat o mulțime de fani. Din păcate, Octavia Geamănu i-a supărat pe urmăritorii ei, după ce a postat un clip în care îi ironniza pe Smiley. Iată ce s-a întâmplat!

Octavia Geamănu a răbufnit, are trei procese cu Antena 1 şi ameninţă cu noi dezvăluri din interior: „Primesc mesaje cu situaţii dramatice de acolo”

Haideți s-o aplaudăm! O cheamă «Smiley»‘, a scris internautul la descrierea filmării cu soțul Ginei Pistol. Artistul purta un tricou într-o nuanță aprinsă de roz și o pereche de pantaloni negri, care erau foarte largi.

„Bună dimineața’, a scris fosta prezentatoare de la Antena 1 în dreptul postării.

Octaviei Geamănu nu i s-a părut deloc adecvată ținuta lui Smiley și l-a ironizat, crezând că acesta poartă o fustă, când, de fapt, era vorba despre o pereche de pantaloni foarte largi, așa cum au atenționat-o și fanii.

„Dacă te uiți mai atent se vede clar că sunt pantaloni’, „Nimic exagerat’, „Oricum s-ar îmbrăca, tot îmi place’.

Fanii au criticat-o ulterior pe Octavia Geamănu, considerând că nu este potrivit să judece oamenii după stilul vestimentar.

Nu-i frumos! Te uiți în curtea vecinului? Sau asta e tema unui nou podcast? Mai bine postează numai cu tine și cu podcastul tău… E mai liniște și mai bine așa! Te urmăresc, dar dacă începi și tu cu postări din astea, despre x și y de la noi sau de afară… Hai, succes în continuare!‘, i-a scris o fată Octaviei.

Fosta prezentatoare nu s-a lăsat și a răspuns: „Scuze! Nu am cum să trec cu vederea! E prea de tot’.

„Las totuși aici o impresie pentru că am observat că clipul cu artistul care purta bluză roz și fustă-pantalon a stârnit o serie de reacții interesante și diverse, unele exprimate într-un mod total nepotrivit, zic eu. Când am văzut postarea aseară, am zis să văd ce părere au cei care sunt aici în comunitatea mea pentru că am vrut să fac un experiment la miezul nopții, când am eu inspirație și îmi aleg subiectele pentru podcast. De multe ori mă inspir din situații prezentate aici pe rețelele de socializare sau în comentarii. (…) E un clip care a provocat multe discuții. Nu îl șterg, încă, dar am oprit comentariile pentru că s-au încins spiritele și nu vreau să se simtă cineva ofensat, nu asta este intenția mea. Nu asta a fost intenția mea. Fiecare are propriile valori și standarde.

Octavia Geamănu, noi detalii despre procesele cu Antena 1. „Până-n pânzele albe, indiferent cât va dura!”

Fie că vor, fie că nu vor, artiștii influențează tinerii, copiii în special din diverse perspective artistice, psihologice etc. (…) Apreciez opiniile și gândurile voastre, pe cele exprimate decent, desigur. Nu mai luați foc voi cei care vă aprindeți din nimic pentru că nu ați trecut prin viață și pe la școală degeaba. Vă încurajez să rămânem deschiși, să comunicăm, că eu așa văd lucrurile: postez, voi comentați și nu rămân fără reacție. Chiar vreau să vă cunosc gândurile și reacțiile, dar vreau să păstrăm un dialog constructiv. Nu să ne dăm unul altuia în cap și să ajungem să exprimăm cuvinte obscene. Atât am avut să vă zic. Vă îmbrățișez, gânduri bune.”, este reacția Octaviei Geamănu.

Ce face Octavia Geamănu după ce a fost concediată de la Observator

Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1, după 18 ani, în care s-a aflat la pupitrul știrilor Observator. Fosta prezentatoare nu duce dorul jobului pe care l-a avut, ci dimpotriva, simte că se regăsește mai mult în podcastul pe care îl moderează în prezent „Gânduri bune’. Octavia Geamănu a făcut un anunț surprinzător, declarând nu vrea să mai fie niciodată prezentatoare de știri.

„Păi nu-mi lipsește din moment ce echipa cu care eu lucrez pentru acest podcast și locul unde se desfășoară și statul la montaj și vizionat se întâmplă ca într-o televiziune, doar că emisiunea este pe youtube. Se numește podcast, dar este o emisiune în toată regula, practic nu duc dorul. Și îmi dau seama că nu duc dorul, pentru că nu m-am mai uitat la televizor.

Deci nu m-am mai uitat la televizor, ceea ce mi se pare senzațional că nu am nicio curiozitate pentru știri. Am încheiat cu știrile, nu-mi mai doresc să prezint știri și să lucrez în domeniul știrilor niciodată în viața mea. M-am săturat! După 18 ani, gata! Dar în schimb știu ce vreau să fac și unde mă vei vedea în toamnă, acolo să știi că mi-am dorit să fiu.’ a declarat Octavia Geamănu.