Octavian Belu a clacat. A vrut să se sinucidă din cauza Marianei Bitang

Detalii incredibile au ieşit la iveală din relaţia pe care o au cei mai buni antrenori de gimnastică din ţară. Octavian Belu a vrut să-şi pună capăt zilelor din cauza geloziei, el bănuind-o pe Mariana Bitang că îl înşală.

28 oct. 2016, 09:58
Octavian Belu a clacat. A vrut să se sinucidă din cauza Marianei Bitang

Mariana Bitang şi Octavian Belu, antrenorii de aur ai României, s-au iubit ani la rând fără să spună şi că au trecut prin grele încercări.

Practic, momentul de cumpănă al relaţiei lor a avut în urmă cu 20 de ani, când, orbit de gelozie, Octavian Belu ar fi încercat să se sinucidă, fiincă bănuia că Mariana Bitang îl înşeală cu unul dintre medicii de la lotul de gimanstică, scriu cei de la adevărul.ro.

Citeşte şi SCANDAL LA LOT. Mama unei gimnaste ACUZĂ: „Bitang le făcea CURVE pe fete!”

Chiar dacă nu recunoşteau că au o relaţie, cei doi au petrecut foarte mult timp împreună datorită meseriei. „Dacă facem un calcul al orelor petrecute în sala de gimnastică, atât de puţine ore mai rămân pentru viaţa de familie, rarisim mai avem timp pentrut noi, rarisim mai avem timp pentru casă, din nefericire. Noi suntem în perioada de adaptare la ceea ce înseamnă acasă pentru că noi nu am fost acasă vreo 25 de ani, dacă nu mai bine„, spunea Mariana Bitang.

Mariana Bitang şi Octavian Belu sunt căsătoriţi de aproape 8 ani, când şi-au oficializat relaţia, care începuse însă cu 13 ani înainte.