Octavian Strunilă trece prin momente teribile. Cum a ajuns să-şi piardă casa şi să acumuleze datorii uriaşe

Octavian Strunilă, devenit celebru datorită telenovelelor "Inimă de țigan" și "State de România", trece printr-o perioadă extrem de grea. Artistul abia dacă-și mai poată întreține familia, și-a pierdut casa și este îngropat în datorii. 

17 nov. 2019, 13:44
Octavian Strunilă trece prin momente teribile. Cum a ajuns să-şi piardă casa şi să acumuleze datorii uriaşe

Octavian Strunilă a dat lovitura cu telenovelele Inimă de țigan și State de România, care l-au propulsat spre alte producții care au fost extrem de bine primite de români: Numai iubirea, Lacrimi de iubire, Moștenirea şi Tanti Florica. Din păcate, la fel cum au dispărut contractele, așa s-au dus și banii.

Fiul lui Alexandru Arşinel este DATOR VÂNDUT. Cum a ajuns să aibă de returnat 500.000 DE EURO

La scurt timp a încetat să mai apară la tv, și-a pierdut casa în care a investit zeci de mii de euro pe care i-a împrumutat de la bancă, 80.000 de euro, scrie Cancan. Deși pentru un timp ratele nu au constituit un motiv de îngrijorare, veniturile s-au tot diminuat, așa că nu le-a mai putut plăti. În acest context, ratele restante s-au aglomerat, iar locuința i-a fost scoasă la vânzare prin licitație.

Costin Mărculescu, GEST DISPERAT. Ce a ajuns să facă actorul pentru a scăpa de DATORII

„Dacă în 2010 am avut venituri de 296.302 lei, iar în anul acordării creditului, 2011, am avut venituri de 158.737 lei, anii următori au dus la o scădere de 90% a acestora. În 2012, am avut venituri de 21.119 lei, iar în tot anul 2013 am avut venituri de 14.584 lei. Acest aspect a determinat atât imposibilitatea achitării creditului, cât și imposibilitatea asigurării minimului necesar pentru traiul familiei”, a susţinut Octavian Strunilă.