Prigoană, despre Bahmuţeanu: Cred că a fost la vrăjitoare. Aveam în casă, la colţuri, SARE şi SMOCURI de PĂR

Aflaţi în plin proces de divorţ, Silviu Prigoană face dezvăluiri incendiare în legătură cu Adriana Bahmuţeanu. Potrivit spuselor lui Prigoană, în momentul în care au început problemele dintre ei, soţia sa ar fi apelat la practici oculte.

29 ian. 2015, 19:31
Prigoană, despre Bahmuţeanu: Cred că a fost la vrăjitoare. Aveam în casă, la colţuri, SARE şi SMOCURI de PĂR

Neintelegerile dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu dateaza de cativa ani, insa acum au atins punctul critic. Cei doi isi mai vorbesc doar prin intermediul avocatilor si refuza orice fel de comunicare directa. Prigoana nici nu vrea sa mai auda de cea care ii este inca sotie, cu atat mai mult cu cat acum ceva vreme a descoperit ca Bahmu umbla cu lucruri necurate.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu, dezvăluiri din casa lui Prigoană: E un fel de Castelul Groazei, cu camere de plâns

Eu nu am ce sa vorbesc cu rapitorii de copii, daca avem ceva de discutat o facem prin intermediul avocatilor. Am discutat destul atatia ani cat am fost impreuna, acum gata. Cu atat mai mult cu cat, in urma cu ceva vreme am gasit in casa o carte de vraji. Ba chiar aveam in casa, pe la colturi si pe la fotolii, sare si smocuri de par. Asta cu smocurile de par am inteles ca e de rau, inseamna moarte sau asa ceva. Nu stiu sa va spun daca a si fost la vrajitoare, dar banuiesc ca da. Am auzit niste discutii la un moment dat si cred ca a calcat si pe acolo„, a spus Silviu Prigoana, pentru CANCAN.ro.

Ritualul cu sare inseamna alungarea bunastarii si a castigului, in timp ce smocurile de par imprastiate prin casa semnifica piedici.

Citeşte şi Honorius Prigoană, DEZVĂLUIRI cutremurătoare despre AGRESIUNILE fizice la care era supus de către tatăl său