Oferă cele mai frumoase cadouri: Ce trebuie să alegi în funcţie de zodia lui

Astrele iti dezvaluie care este cel mai potrivit cadou pentru iubitul sau prietena ta in functie de zodia in care s-au nascut. De acum nu vei mai da gres atunci cand vrei sa oferi un dar.

11 sept. 2014, 09:02
Oferă cele mai frumoase cadouri: Ce trebuie să alegi în funcţie de zodia lui

Berbec

Berbecilor trebuie sa le oferi un cadou care sa ii inspire, sa ii faca sa incerce ceva nou, de exemplu skydiving sau cursele de masini. De asemenea un cadou  care sa aiba legatura cu cariera lor antreprenoriala este foarte potrivit. Berbecii vor fi fericiti daca primesc echipament sportiv sau bilete la un meci de fotbal.

Taur

Taurii sunt iubitori de natura asa ca orice cadou care are legatura cu asta va fi potrivit. De asemenea acestia iubesc muzica asa ca poti sa le iei bilete la concerte. Cel mai mut se bucura insa cand primesc cadouri scumpe, cesuri, bijuterii si esarfe de designer!

Citeşte şi Horoscop: În ce ţară ar trebui să locuieşti, în funcţie de zodia ta

Gemeni

Ofera-le gemenilor orice ii ajuta sa comunice sau le pune la incercare imaginatia. Fie ca vorbim de un gadget sau un  puzzle, gemenii vor aprecia orice cadou.

Rac

Racii sunt foarte sentimentali asa ca ofera-le ceva cu insemnatate cum ar fi o rama de fotografii sau un album cu poze. De asemenea poti sa le iei ceva pentru casa, un ornament, o patura pentru pat sau o vaza eleganta.

Citeşte şi Sfaturi de la astrologi: Cum să ai mai multă încredere în tine, în funcţie de zodie

Leu

Leilor le place sa fie tratati regeste asa ca se bucura cel mai mult de cadourile extravagante. O geanta de designer, bijuterii fine,  un pachet de carti de joc special sau o sticla din cel mai bun vin, sunt cadouri ideale pentru lei.

Continuarea horoscopului pe Kfetele.ro.