Oferă o şansă la educaţie unui copil defavorizat

Noul an şcolar începe luni, dar nu toţi copiii au rechizitele necesare. Voluntarii Direcției Generale de Asistență Socială încearcă să ajute măcar 100 de copii defavorizaţi.

01 sept. 2022, 09:52
Oferă o şansă la educaţie unui copil defavorizat

Voluntarii Direcției Generale de Asistență Socială (AEDOPS) încearcă prin ediția cu numărul 8 a campaniei, să ajute cel puțin 100 de copii fără posibilități materiale, cu rechizitele necesare pentru începerea anului școlar.

Scopul acestei campanii este de a preveni abandonul școlar din cauza lipsurilor materiale.

Organizatorii și-au propus ca inițial să ofere o sută de ghiozdane dotate cu rechizite. În funcție de ajutorul primit din partea societății, tinerii voluntari vor să ajungă la cinci sute de ghiozdane complet echipate.

“Ca și dumneavoastră, credem cu tărie că investiția în educație este una dintre cele mai bune modalități de a crește calitatea vieții. Împreună putem schimba destinele acestor copii care merită toate șansele la o viață socială normală” a declarat Mihai Căldăraru.

Prin campanii similare organizate anii trecuți, DGAS – AEDOPS a dăruit ghiozdane cu rechizite pentru copii.

Persoanele care doresc să ajute pot oferi ghiozdane, rechizite și alte produse necesare elevilor.

Mai multe informații despre campanie puteți afla de la Mihai Căldăraru, Directorul General DGAS – AEDOPS la numărul de telefon 0739.377.777.