Ofertă-bombă pentru Ianis Hagi. Un club din Champions League oferă 10 milioane de euro

Gică Hagi a primit o ofertă extrem de tentantă pentru fiul său şi este dispus să o accepte, chiar dacă nu vine dintr-un campionat foarte puternic. Ianis Hagi ar putea pleca de la Viitorul pentru 10 milioane de euro.

25 iun. 2019, 20:03
Ofertă-bombă pentru Ianis Hagi. Un club din Champions League oferă 10 milioane de euro

Ianis Hagi are mai multe oferte din străinătate, iar cea mai tentantă vine de la Genk. Campioana Belgiei oferă o sumă uriaşă pentru fotbalul românesc, 10 milioane de euro. Dacă Gică Hagi o va accepta, Ianis Hagi ar fi cel mai scump jucător plecat din Liga 1, record deţinut în prezent de Nicolae Stanciu, cu 9,8 milioane de euro plătite de Anderlecht. Salariul este şi el impresionant, un milion de euro pe sezon, anunţă Telekom Sport.

Gica Hagi, prima ofertă primită după calificarea României în semifinalele EURO U21. „Mi-a cazut telefonul din mână când am auzit suma”

Belgienii au fost de acord cu o clauză prin care îşi iau angajamentul că internaţionalul român de tineret va avea un minimum de meciuri ca titular. De altfel, suma de transfer a fost în plan secund pentru Gică Hagi, care s-a arătat dispus să aleagă propunerea mai puţin tentantă financiar, dar care-i oferă lui Ianis Hagi mai multe şanse de a-şi continua progresul.

Genk a câştigat titlul în Belgia şi va juca direct în grupele Champions League. Gică Hagi va da un răspuns oficial după ziua de miercuri. În cazul în care transferul s-ar realiza, Ianis Hagi ar fi coleg de vestiar cu Vladimir Screciu, jucător cumpărat de Genk în vara trecută de la CSU Craiova.