Oferta colosală de la Lidl de sâmbătă, 30 martie 2024. Ce produse se vor vinde ca pâinea caldă. Clienții vor avea parte de mari surprize

Vești bune pentru clienții Lidl! Lanțul de supermarketuri bagă la ofertă de sâmbătă, 30 martie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă!

29 mart. 2024, 23:08
Oferta colosală de la Lidl de sâmbătă, 30 martie 2024. Ce produse se vor vinde ca pâinea caldă. Clienții vor avea parte de mari surprize
Super-reduceri la Lidl, începând de luni, 25 martie

Vești bune pentru clienții Lidl! Lanțul de supermarketuri bagă la ofertă de sâmbătă, 30 martie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă.

Citește și Cum se pronunță corect numele supermarketului Lidl. Toții românii l-au spus greșit până acum, NU e „Lidăl”!

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 30 martie 2024, pe care românii le caută. Produsele despre care este vorba se vor vinde ca pâinea caldă, mai ales că la mijloc sunt reduceri consistente.

Lidl este unul dintre cei mai apreciați retaileri din România.

Lanțul de magazine s-a tot extins, astfel că cei mai mulți români aleg să facă cumpărăturile din renumitul lanț de supermarketuri, iar unul dintre motive sunt super ofertele de la rafturi.

Pentru cei ce nu știu, în fiecare săptămână, dar și în fiecare weekend, Lidl vine cu tot felul de promoții.

Astfel, clienții pot cumpăra produsele preferate la prețuri reduse, în funcție de stocurile disponibile.

De sâmbătă, 30 martie, 2024, Lidl bagă la ofertă spre exemplu un produs pe care oricine și-l dorește.

Produsele la super preț

Acesta face parte din campania Super Weekend, astfel că cei interesați trebuie să se grăbească.

Este vorba despre puiul grill. Dacă mergi la Lidl în Super Weekend, poți achiziționa acest produs cu doar 7,99 lei, prețul pentru un kilogram.

Este vorba și despre o reducere de 22%, având în vedere că prețul inițial era de 10,35 lei.

Dacă tot a început weekendul, te poți bucura alături de familia ta de o pizza delicioasă, cu mozzarella cât cuprinde!

În cazul acestui produs este vorba despre o reducere de 40%.

Astfel, în Super Weekend de la Lidl, mozzarella pentru pizza poate fi achiziționată pentru doar 9,49 lei 100 de grame, în loc de 15,99 lei, prețul anterior, potrivit Lidl.ro.

Cât despre iubitorii de cafea, nici de data asta nu au fost uitați de către Lidl! Din oferta retailerului face parte și cafeaua măcinată Gold de la Bellarom, care va avea un preț redus cu 40%, adică, de la 12,99 lei vei putea cumpăra cafeaua cu doar 6,69 lei.

Citește și Supă de legume de post după rețeta Lidl. Are ingrediente ieftine, se prepară rapid și e extrem de delicioasă

Oferte sunt și pentru cei care vor mai mult dulce. Lidl mai bagă la oferta de sâmbătă, 30 martie, și Coca-Cola Zero la doi litri și cosă 6,79 lei.