Ofertă comună Hostway, Omnilogic si HP pentru hosting dedicat

Hostway România, HP și Omnilogic lansează o ofertă comună de hosting dedicat, iar clienții au discount de 50% pe toată perioada contractuală.

23 nov. 2011, 12:14
Ofertă comună Hostway, Omnilogic si HP pentru hosting dedicat

Serviciul este disponibil pentru pre-comandă începând de astăzi, 23 noiembrie, pe site-ul Hostway România și include trei planuri de hosting pe servere dedicate, cu prețuri cuprinse între 99 și 349 EUR/lună, iar activarea unui server se realizează complet automat și durează 20 de minute.

“Conform estimărilor noastre, peste 70% dintre companiile mici și mijlocii au o infrastructură de IT improvizată. Se lucrează în cu servere ținute în sediu, fără niciun fel de backup sau redundanță. La prima problemă hardware mai serioasă dispar complet documente și proiecte pentru care s-a muncit uneori și ani de zile”, a declarat Flaviu Rădulescu, managing director Hostway România.

Serviciul a fost dezvoltat de Hostway România, în parteneriat cu HP și Omnilogic. Fiecare dintre cele trei planuri include: închirierea unui server enterprise HP, conexiune la internet la viteză 1Gbit, acces prioritar la suport tehnic 24/7 (telefonic și prin email ) și colocare în centrul de date Omnilogic, construit la standard Tier-3.

“Proiectul dezvoltat alături de Hostway ne dă ocazia să punem la dispozitia companiilor mici și mijlocii cea mai nouă tehnologie HP la un preț pe care și-l pot permite. Suntem dedicați dezvoltării mediului de afaceri din România, iar oferta realizată alături de partenerii noștri este o investiție certă în viitorul acestor companii”, a declarat Mihai Guran , Director de Vanzari, Enterprise Servers, Storage and Networking, HP România.

Primele servere se vor activa începând cu 1 decembrie, pentru toți clienții care au plasat pre-comenzi până la data respectivă.