Ofertă comună UPC-Microsoft pentru companiile mici și mijlocii

UPC România și Microsoft au prezentat astăzi o ofertă comună prin care clienții business care achiziționează orice abonament Business Fiber Power sau orice pachet Office primesc  gratuit un cont de utilizator Microsoft Office 365.

29 nov. 2011, 13:23
Ofertă comună UPC-Microsoft pentru companiile mici și mijlocii

Serviciul Office 365 oferã utilizatorilor servicii de email, colaborare pe documente, conferinţe Web  şi versiuni online ale aplicaţiilor Microsoft Office într-un singur serviciu cloud. Soluţia creatã de Microsoft este oferitã de UPC Business companiilor mici şi mijlocii, cu pânã la 50 de angajaţi.

Clienţii pot sã acceseze fişiere de oriunde, de pe orice dispozitiv (PC, tabletã, smartphone), pot face schimb de fişiere foarte rapid şi pot organiza videoconferinţe în format HD .

“UPC Business este partenerul ideal pentru oferirea de soluţii bazate pe Office 365, pentru cã oferã ultima generaţie de servicii de conectare la Internet unui segment de utilizatori cu o nevoie clarã de soluţii de colaborare şi comunicaţii de calitate, care sã le inoveze afacerile şi sã le creascã competitivitatea. Este un parteneriat firesc, între douã companii care exceleazã în domeniile lor de activitate”, declarã Ronald Binkofski, Director General Microsoft România.

Reprezentanții Microsoft România speră ca parteneriatul cu UPC să le aducă 100 de conteracte pe lună pentru pachetul Office 365.