Oferta sezonului la Kaufland. Plita cu inducție la doar 139 de lei. Preț-bombă și la blender. E bătaie la raft!

Kaufland le face un cadou clienților săi chiar înainte de sărbători. Marele retailer scoate două produse la un preț imbatabil.

30 nov. 2021, 11:15
Oferta sezonului la Kaufland. Plita cu inducție la doar 139 de lei. Preț-bombă și la blender. E bătaie la raft!

Oferta sezonului la Kaufland. Este vorba despre plita cu inducție de la Switch On și blenderul de la Scarlet, ambele însoțite de o garanție de trei ani.

Oferta sezonului la Kaufland. Plita cu inducție la doar 139 de lei. Preț-bombă și la blender. E bătaie la raft!

Plita cu inducție are o putere de nu mai puțin de 2000W și un diametru de la 12 la 26 de centimetri. De asemenea, aceasta are zece trepte reglabile de putere și funcție de temporizator. Produsul se vinde la prețul unic de doar 139,90, redus cu 36% de la 219,90 de lei.

Totodată blenderul Scarlet care este dintr-un material plastic are o putere de 1000 de wați, o treaptă de viteză și o capacitate de 2x 0.6l/ 0.8l. Produsul vine însoțit de două capace cu 2 cuțite și un inel de fixare. Acesta vine la prețul unic de 179,90 de lei.

Promoția va avea loc în perioada 6 decembrie 2021, până duminică 12 decembrie 2021.

Kaufland scoate la concurs mai multe locuri de muncă şi oferă salarii care pornesc de la aproape 2.000 de lei net în Bucureşti. Joburile sunt cu normă întreagă, iar cei care vor să lucreze pentru marele retailer german trebuie să îndeplinească anumite condiţii.

Retailerul german este unul dintre puţinii anajatori care au ales să transparentizeze salariile şi beneficiile oferite anajatorilor români. Potrivit datelor consultate de ECONOMICA.NET, retailerul oferă un salariu de aproape 2.500 de lei unui şef de raion din Fălticeni, în timp ce în Suceava salariul este de aproximativ 2.800 de lei.

Salariile angajaţilor din Bucureşti pornesc de la aproape 2.000 pentru un lucrător comerial cu normă întreagă. Cei care vor să lucreze la Kaufland trebuie să îndeplinească anumite criterii.

De exemplu, un lucrător comercial trebuie să aibă studii medii, să fie dispus să lucrete în ture, să fie serios, resposabil şi amabil.

De asemenea, Kaufland mai angajează lucrător comercial în Miercurea Ciuc, lucrător comercial la vitrina asistată în Bacău şi trainer case în Botoşani. Salariile încep de la 1.700 de lei net.

Pentru postul de trainer de case se califică cei care au experienţă de lucru în comerţ, cunoştinţe avansate de lucru la PC, sunt amabili, disciplinaţi, orientaţi către clienţi. Au, de asemenea, ţinută ireproşabilă, abilităţi de coordonare a echipei şi cunoştinţe de engleză.

Citește și: Povestea fabuloasă de viață a CEO-ului Kaufland din România! A început ca “femeie de serviciu” în Lidl și spăla magazinele noaptea cu mopul. Lucra 15 ore pe zi 6 zile din 7!