Oferta unui bordel din Viena. Cei care se vaccinează pe loc primesc 30 de minute cu o domnişoară la alegere

Oferta unui bordel din Viena. Cine acceptă să se vaccineze pe loc va primi, gratuit, o sedință de 30 de minute la "clubul de saună" cu o domnișoară la alegere. Aproximativ 64% din populația Austriei este complet vaccinată împotriva COVID-19, în conformitate cu media Uniunii Europene.

10 nov. 2021, 13:45
Oferta unui bordel din Viena. Cei care se vaccinează pe loc primesc 30 de minute cu o domnişoară la alegere
Oferta unui bordel din Viena

Oferta unui bordel din Viena. Fun Palast a găsit o metodă prin care să contribuie la creşterea ratei de vaccinare, precum și numărul clienților ce trec pragul, în condițiile în care pandemia a afectat inclusiv acest sector, potrivit Sky News, citat de Observatornews.ro.

Oferta unui bordel din Viena

Restricțiile epidemice se vor menține, cel mai probabil, în Austria, de Crăciun și Revelion. Anunțul a fost făcut de cancelarul Alexander Schallenberg, săptămâna trecută. Pentru a stăvili virusul, guvernul austriac a interzit de luni accesul în cafenele, restaurante și saloane de coafură celor care nu sunt complet vaccinați împotriva COVID-19.

Regula „2G”, care necesită dovada vaccinării complete sau a recuperării, va fi, de asemenea, în vigoare pentru hoteluri și cinematografe sau pentru evenimente cu mai mult de 25 de persoane.

La locul de muncă, de la 1 noiembrie se aplică regula „3G”, adică angajații trebuie să fie vaccinați, recuperați sau testați (geimpft, genesen, getestet). „Nu cred că în șase săptămâni situația va fi de așa natură încât să putem relaxa măsurile. Așa că va fi probabil un Crăciun 2G”, a declarat Schallenberg pentru „Kronen Zeitung”, într-un articol publicat duminică.

Citeşte şi: Austria vrea să-i bage în lockdown pe nevaccinaţi. „Ne împiedicăm de o pandemie a celor neprotejaţi”

Austria, scenariu sumbru pentru Europa: Urmează un ”blackout”

Viena atrage atenția asupra unui risc, neglijat de autoritățile de la noi, și își informează populația asupra unui Blackout, care ar afecta aprovizionarea, traficul, comunicațiile, mass-media și siguranța publică.

Luăm în calcul o întrerupere de curent în viitorul apropiat”, avertizează Klaudia Tanner, ministrul apărării din Austria.

În acest context, forțele armate din Austria desfășoară de câteva săptămâni o campanie masivă de conștientizare a opiniei publice prin intermediul mass-mediei despre „blackout“, adică o pană de curent de dimensiuni mari, catastrofale.

Nu ar fi prima dată când armata austriacă prezice corect o criză de proporții. Campania de publicitate stradală, numită „Blackout – ce să faci atunci când totul s-a oprit?” cuprinde 6.300 de afișe explicative trimise celor 2.095 de municipii din Austria.