Oferte cu LOCURI DE MUNCĂ în străinătate. Salariile ajung până la 4.000 de euro pe lună

Publicat: Joi, 09 Ianuarie 2014 16:50 // Actualizat: Joi, 09 Ianuarie 2014 16:50 // Sursa: romaniatv.net

Primele oferte cu locuri de muncă în străinătate publicate de reţeaua europeană Eures în acest an vizează personalul medical, educatoarele şi lucrătorii în agricultură. Cel mai bine remunerate sunt posturile de medic, pentru care se oferă salarii de 4.000 de euro pe lună.

Prin reţeaua europeană de ocupare, Danemarca caută 35 de lucrători în agricultură- culegători de căpşuni, acestora oferindu-li-se contracte determinate, de şase - şapte săptămâni.

Angajatorul danez precizează în anunţul de angajare că munca pentru care se face recrutarea de personal se va desfăşura la o fermă ecologică, în aer liber.

"Culesul căpşunilor începe devreme, la 4.00 - 5.00 dimineaţa. Sezonul de recoltare a căpşunilor începe aproximativ la începutul lui iunie şi se termină în jurul datei de 15 august", precizează angajatorul, potrivit Mediafax.

Candidaţii trebuie să aibă cel puţin 18 ani şi să fie pregătiţi pentru o muncă fizică grea, fiind preferaţi lucrătorii cu experienţă în acest domeniu. De asemenea, lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului şi trebuie să vorbească limba engleză la nivel mediu.

"Plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plăteşte echivalentul în coroane daneze a aprox. 1 euro brut/kg. Mai multe informatii despre plata muncii găsiti pe website-ul www.duborgjordbaer.dk", se mai arată în anunţul de angajre.

Angajatorul precizează că poate oferi şi cazare (cu spaţii pentru prepararea mâncării, internet wireless, duşuri, TV, maşini de spălat) contra unei taxe de opt euro pe zi.

Durata contractului este de şase - şapte săptămâni cu un prgram de lucru de şase zile/săptămână (în medie 25 - 30 ore/săptămână). Candidaţii trebuie să trimită CV model Europass, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: [email protected]

  • Irlanda caută personal medical, fiind disponibile 10 posturi de medic psihiatru, unul de medic oftalmolog şi 14 de asistente medicale.

Pentru cele 10 posturi de medici psihiatri, angajatorul precizează că se lucrează în spitale din Marea Britanie şi Irlanda, 39 ore pe săptămână, în schimburi de câte 12 ore, iar la nevoie se fac ore suplimentare.

Cei interesaţi trebuie să aibă minimum un an de experienţă pentru a putea candida, trebuie să fie întregistraţi ca doctor în România şi să vorbească fluent limba engleză.

Salariul oferit este de 4.000 euro brut/lună.

De asemenea, cheltuielile cu transportul sunt asigurate iniţial de către angajator şi vor fi returnate în termen de şase luni de către angajat. Contractul oferit este permanent iar cei interesaţi pot aplica până în 1 iunie.

Pentru postul de medic oftalmolog sunt prevăzute acelaşi program de lucru şi acelaşi nivel de remuneraţie, dar experienţa cerută este de cel puţin trei ani în spital. Contractul este permanent şi prevede 32 de zile de concediu de odihnă şi 18 zile concediu de studiu.

În Dublin se mai caută 14 asistente medicale în următoarele domenii: bolile aparatului digestiv, endoscopie, activitate postoperatorie chirurgicală.

Experienţa de cel puţin un an constituie avantaj. Asistentele vor avea un program de 39 ore pe săptămână şi vor lucra în schimburi de 12 ore şi suplimentar când va fi nevoie. Candidatele trebuie să fie înregistrate ca asistente în România, iar apoi să se înregistreze în Nursing Midwifery Council din Marea Britanie. Şi ele trebuie să vorbească fluent limba engleză.

Contractul este pe perioadă nedeterminată, iar salariul oferit este de 2008 euro brut/lună.

  • În Stuttgart, Germania, sunt vacante 10 posturi de educatoare în cadrul Asociaţei Internaţionale pentru Tineret. "Reprezentanţii Asociaţiei Internaţionale pentru Tineret şi cei ai Biroului pentru Tineret vor veni la începutul lunii martie în România pentru selecţia candidatelor. Rezultatele acesteia vor fi comunicate în aceeaşi zi şi se vor semna contracte de muncă cu plecare în Germania începând cu luna iunie 2014", se arată în anunţul de angajare.

Aplicaţiile candidatelor trebuie să conţină o copie a diplomei de bacalaureat (pentru absolventele Liceului pedagogic), o copie a diplomei de licenţă şi a modulului pedagogic sau dovada desfăşurării activităţii într-o gradiniţă, precum şi o copie a certificatului de limba germană nivel C1.

"Diploma obţinută în România trebuie să fie recunoscută de către autorităţi (recunoaşterea diplomelor se poate face înainte de venirea în Germania şi intră în atribuţia reprezentantului angajatorului german). (...) Candidatele care au deja calificarea recunoscută şi vorbesc foarte bine limba germană vor fi angajate direct ca educatoare, cu un salariu de 2.300 euro brut/lună (aprox. 1.600 euro net/lună). Candidatele care au studiat germanistica şi au lucrat deja în grădiniţe sau au pedagogie specială şi vorbesc limba germană la nivelul C1, dar care nu vor primi direct o recunoaştere a calificării, vor fi încadrate ca ajutor în grădiniţe şi vor primi un salariu de 1.800 de euro brut/lună (1.300 euro net/lună)", precizează angajatorul.

Toate candidatele, indiferent dacă au sau nu au calificarea recunoscută, vor urma, în primul an, un curs de adaptare la modelul educaţional din Germania. În primul an toate persoanele selectate vor locui în aceeaşi clădire sau în vecinătate, urmând ca, după această perioadă, fiecare persoană să primească sprijin pentru găsirea unei locuinţe de închiriat, în funcţie de locul de muncă.

Cheltuielile de transport, atât în România pentru interviuri, cât şi transportul către Germania sunt suportate de către Asociaţia Internaţionala pentru Tineret.
Posibilitatea obţinerii unui contract de muncă pe perioadă nedeterminată se oferă după primul an.

Persoanele interesate pot aplica până la sfârşitul lunii februarie, trimiţând CV-ul model Europass în limba germană (Lebenslauf), cu fotografie, însoţit de copiile diplomelor specificate, pe adresele de e-mail [email protected] şi [email protected]", se mai arată în anunţ.

Doar persoanele preselectate în urma transmiterii aplicaţiilor vor fi contactate şi invitate la interviu.

Ai studii medii? Iată unde te poţi angaja acum în magazinele Otter

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 mai 10:46
Răspunde | Votează email 0 email
mirela
buna ziua! m-am intersat si eu la o firma sc.European Job Experience Team si mi-am facut si eu un contract pentru germania la capsuni, peste o saptamana e plecarea..
19 feb 02:03
Răspunde | Votează email 0 email
ciocan emanuel mihai
as dori un loc de munca in agricultura.. cunosc agriculotura
09 ian 23:01
...lucrătorii în agricultură. Cel mai bine remunerate sunt posturile de medic, pentru care se oferă salarii de 4. Citește mai departe…

...
09 ian 17:00
... Primele oferte cu locuri de muncă în străinătate publicate de...
1
EUR
4.7612
RON
26 May
noapte 15 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H