Oferte IMBATABILE la Carrefour. Ce poţi cumpăra cu doar 2,99 de lei. Românii se bat pe aceste produse

Carrefour anunţă oferte imbatabile în două hipermarketuri din Bucureşti. Timp de trei luni, românii vor putea cumpăra mix legume sau fructe la preţ redus. Profită şi tu de promoţie!

06 apr. 2022, 23:21
Oferte IMBATABILE la Carrefour. Ce poţi cumpăra cu doar 2,99 de lei. Românii se bat pe aceste produse

Oferte IMBATABILE la Carrefour. Retailerul francez anunţă că, timp de trei luni, testează în două hipermarketuri din București o ofertă menită să impulsioneze achizițiile de alimente destinate consumului imediat.

Oferte IMBATABILE la Carrefour. Profită şi tu de reduceri

Citeşte şi LIDL vine cu surprize pentru clienţi înainte de Paşte. Retailerul anunţă produse de calitate la preţuri imbatabile. Profită şi tu de noile oferte de sărbătoare

Clienţii Carrefour vor putea cumpăra cu doar 2,99 de lei, respectiv 4,99 de lei, o cutie de aproximativ 2 kilograme ce conţine un mix de legume, respectiv fructe, ce trebuie consumate imediat.

Preţul este redus cu până la 50 la sută faţă de valoarea iniţială a produselor.

Mixul de legume, respectiv fructe se face în fiecare dimineață în cele două magazine, în funcție de produsele disponibile, care se află în punctul lor optim de maturitate. Prin urmare, componența fiecărei cutii poate fi diferită, iar greutatea ajunge la aproximativ 2 kilograme/cutie. Clienții pot afla informații actualizate zilnic despre conținutul cutiilor și proveniența produselor, la raftul special dedicat cutiilor Express Box. Cutia este confecționată din carton reciclabil, iar produsele din componență nu sunt ambalate individual, potrivit jurnaliştilor de la ECONOMICA.NET. 

Proiectul a debutat pe data de 15 martie, iar în primele 3 zile de la lansare au fost vândute peste 250 de cutii Express Box în cele două magazine Carrefour Veranda și Carrefour Unirii.

Citeşte şi Se dă GRATUIT la LIDL. Noi oferte speciale sunt disponibile în toate magazinele din ţară

„Cutiile Express Box exprimă viziunea Carrefour România privind combaterea risipei alimentare și promovarea unei alimentații sănătoase sub strategia Act for Food, încurajând consumul de fructe și legume. Este vorba de produse sănătoase, care poate și-au pierdut din atractivitatea vizuală, dar care oferă aceleași caracteristici de gust și calitate, precum și toate beneficiile recunoscute ale acestor alimente. Astfel, le oferim clienților noștri exemple de bune practici de consum, îndemnând la depășirea barierelor psihologice care ne împiedică să alegem fructe sau legume care nu arată fresh. Clienții noștri pot cumpăra aceste produse la preț redus, știind că împreună contribuim la reducerea risipei alimentare.” a declarat Alina Gamauf, HR, Corporate Affairs, CSR Director and Executive Committee Board Member, Carrefour România.

Citeşte mai mult pe ECONOMICA.NET