OFERTE last-minute pentru vacanţa de 1 MAI

Cei care nu s-au hotărât ce vor face în minivacanţa de 1 Mai au de unde alege. Mulţi hotelieri fac chiar reduceri, ca să-i atragă pe turiştii de ultim moment.

21 apr. 2014, 16:36
OFERTE last-minute pentru vacanţa de 1 MAI

În hotelurile de pe litoral există încă multe locuri libere, aşa că, dacă vreţi să petreceţi câteva zile la mare, puteţi beneficia chiar de reducere. La hotelul Modern din Mamaia, de 4 stele, plătiţi 229 de lei de persoană pentru două nopţi de cazare şi mic dejun. Pentru aceleaşi condiţii plătiţi cu 70 de lei mai mult la hotelul Condor, tot în Mamaia. Pentru trei nopţi la hotelul Parc, preţul este de 349 de lei pentru o persoană. Potrivit agenţiilor de turism, preţurile sunt mai mici cu până la 20 de procente faţă de tarifele iniţiale.

Citeşte şi PROGNOZA METEO de 1 MAI: Cum va fi vremea la mare şi munte

Şi românii tentaţi să plece din ţară au de unde alege. Ca de obicei, bulgarii au oferte speciale pentru turiştii de la noi. Astfel, două nopţi de cazare în regim all-inclusive la hotelul Madara din Nisipurile de Aur costă 200 de lei de persoană. La hotelul Atlas din aceeaşi staţiune bulgărească, plătiţi 261 de lei pentru condiţii similare. Pentru trei nopţi la hotelul Blue Pearl, preţul este de 300 de lei, la care se adaugă taxa de staţiune, de 7 euro pe sejur. Aşa că nu vă rămâne decât să alegeţi oferta care vi se potriveşte.

Citeşte şi PAŞTE 2014: Românii aleg vacanţe scumpe de Paşte. Cât costă un sejur de cinci nopţi în Poiana Braşov