Oferte pentru vacanţe de Paşti şi 1 Mai 2020. Agenţiile turistice au pus în vânzare pachetele cu reduceri avantajoase

Au apărut primele oferte pentru vacanțele de Paști și de 1 Mai. Agențiile turistice au pus deja în vânzare pachetele cu reduceri avantajoase. Ofertele includ pe lângă cazare, și mancâruri tradiționale, potrivit România TV.

18 feb. 2020, 08:25
Oferte pentru vacanţe de Paşti şi 1 Mai 2020. Agenţiile turistice au pus în vânzare pachetele cu reduceri avantajoase

Agentiile turistice au pus deja în vânzare pachetele de vacanţă de Paşti şi 1 Mai, rezervările făcute încă din aceasta luna având reduceri de 20-30%, potrivit preşedintelui Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, Corina Martin.

Tichetele de vacantă sunt cele care îi motivează pe români să aleagă încă de acum destinaţiile şi duc la creşterea cererii pentru staţiunile turistice şi oraşele din România. Se vând, deci, foarte bine, pachetele de Paste în Bucovina, Maramures, Transilvania, dar si în Delta Dunării si pe litoralul românesc.

Ofertele includ mese traditionale îmbelsugate, în hoteluri si pensiuni care asigură servicii pentru toate bugetele si preferintele.

De exemplu, vacantele de Pasti pe litoralul românesc costa între 300 si 600 lei/persoană, pentru sejururi de 3 sau 4 nopţi, şi includ şi numeroase activităti turistice, pe lângă serviciile de cazare si masă.

În Maramures, pentru 4 nopţi de cazare şi masa festivă turiştii vor plăti de la 250 lei la 600 lei.

Reprezentanţii agenţiilor de turism sunt încrezători că 1 mai și Pastele vor aduce fiecare în parte un număr foarte mare de rezervări în unităţile de cazare.