Oferte inedite de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. La ce pachet SPECIAL s-au gândit dentiştii

A început bătălia pe clienţi de Ziua Îndrăgostiţilor. De la administratorii de pensiuni, patroni de restaurante şi până la medicii cu cabinete stomatologice, toţi au gândit oferte care mai de care pentru cuplurile de îndrăgostiţi. Pachete speciale de ziua îndrăgostiţilor sau reducerea substanţială a celor existente, toate au menirea de a-i bucura pe clienţi şi de a umple buzunarele patronilor. 

13 feb. 2015, 10:57
Oferte inedite de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. La ce pachet SPECIAL s-au gândit dentiştii

Pe lângă cosmetice, parfumuri, bijuterii, jucării din pluş sau fructe trase în ciocolată, zilele acestea se găsesc pe piaţă lenjerii de pat cu inimioare şi aparatură casnică la preţuri promoţionale, informează România TV

Citeşte şi VALENTINE’S DAY. Concerte, petreceri şi târguri organizate în Bucureşti. Unde se pot distra îndrăgostiţii

Medicii din Timişoara, de exemplu, s-au gândit la cuplurile care au probleme cu dantura. Astfel, de Ziua Îndrăgostiţilor oferă două consultaţii la preţ de una.

Cei care vor să fugă de frigul din România şi îşi permit să cheltuiască 2.500 de euro de persoană pot fugi de Ziua Îndrăgostiţilor pe o insulă din Republica Dominicană pentru o şedinţă foto, pot lua o cină romantică într-un restaurant subactvatic din Maldive sau pot face un salt cu paraşuta, în doi, în Noua Zeelandă. 

Citeşte şi Cadouri de Valentine’s Day pentru orice nivel de relaţie

Cei care vor să se căsătorească pe bune de Valentine’s Day pot avea parte de o ceremonie de vis pe o plajă din Bali, Caraibe sau Seychelles pentru 2.000 de euro de persoană. 

Persoanelor singure, care nu au cu cine să petreacă de Ziua Îndrăgostiţilor, specialiştii le recomandă să se răsfeţe cu ceva dulce.