Oferte ŞOC la târgul de turism. Vacanţe all inclusive în Turcia, cu doar 1 EURO PE ZI

Cu 1 euro pe zi de persoană puteţi să vă cazaţi în Turcia la un hotel de 3 stele, all inclusive. Pachete promoţionale găsiţi şi la taberele pentru copii în străinătate, dar şi la vacanţele de lux. 

13 mart. 2015, 12:01
Oferte ŞOC la târgul de turism. Vacanţe all inclusive în Turcia, cu doar 1 EURO PE ZI

Ofertele de la târgul de turism sunt incredibile, informează România TV. Cu doar un euro pe zi, cei interesaţi pot petrece o vacanţă all inclusive în Turcia, cu şapte nopţi de cazare.

De asemenea, în cadrul evenimentului sunt oferte şi pentru copii. Pentru o tabără în Grecia, timp de 7 zile, cu toate mesele incluse, preţul este de 299 de euro.

În cadrul târgului de turism se regăsesc şi vacanţe exotice cum este cea în Iordania. Oferta constă într-o vacanţă de 7 nopţi, all inclusiv, plus o excursie la râul în care a fost botezat Iisus, Iordan. 

Citeşte şi Românii au prins gustul croazierelor. Vacanţă în CARAIBE sau PACIFIC, la preţ de sejur în Costineşti

Cei care îşi permit, pot plăti până la 70.000 de euro pentru o vacanţă, cum este cea în Maldive. Vacanţa va avea 30 de zile, iar câteva zile vor fi petrecute în Dubai. În plus, turiştii vor avea SPA propriu, iar bucătarul va veni special să le gătească turiştilor. 

Târgul de turism are loc în perioada 12-15 martie la Romexpo.