Oferte turism: Vacanţe cu reduceri de 40-50%, transport cu un euro şi destinaţii noi pentru seniori

Târgul de Turism al României (TTR) de la Romexpo va conduce vizitatorii de joi până duminică în lumea fascinantă a călătoriilor pentru care tour-operatorii vin cu mii de oferte la prețuri speciale.

16 feb. 2017, 06:11
Oferte turism: Vacanţe cu reduceri de 40-50%, transport cu un euro şi destinaţii noi pentru seniori

La această ediție, vor fi prezente peste 250 de agenții de turism și tour-operatori din 14 țări (Austria, Bulgaria, Egipt, Croația, Federația Rusă, Grecia, Israel, Moldova, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, România, Turcia și Ungaria).

Vizitatorii vor descoperi oferte early booking, last minute, pachetele turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc pentru vara acestui an, city-breakurile în marile capitale europene, ofertele pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale departe de agitația orașelor, dar și reduceri pentru destinații exotice în vogă precum Insulele Canare, Republica Dominicană, Maldive, Thailanda, Bali sau Seychelles.

Potrivit Agerpres, tour-operatorii au în ofertă vacanțe cu reduceri de 40-50% valabile numai în perioada târgului, transport cu un euro, taxe de avion gratuite, destinații noi pentru seniori.

Pentru Asociația Litoral — Delta Dunării (ALDD), actuala ediție a TTR, este o adevărată provocare pentru că asociația va promova diferit și distinct două branduri turistice de forță — Mamaia Style și Vama Veche.

‘Continuăm să promovăm Delta Dunării, destinația diamant a României și aducem cu noi din nou orașul Cernavodă, poarta de intrare în județul Constanța. Județele Constanta și Tulcea formează regiunea Dobrogea și se prezintă publicului național (90% din turiștii noștri) cu întregul potențial turistic. Cel mai mare succes pe care îl prezentăm este introducerea zborurilor interne între Constanța și patru orașe din țară, precum și conectarea cu orașe europene pe care le considerăm cu potențial de emitere de turiști către litoral și Delta Dunării. La 10 ani de la înființare, promitem patru zile de show-uri și experiențe în stilul care ne-a consacrat deja ca leaderi de promovare turistică în România. Așteptam mii de vizitatori la stand și peste două milioane de turiști în acest sezon pe litoralul românesc și în Delta Dunării’, a precizat pentru AGERPRES, președintele ALDD, Corina Martin.

Ambasadorul Statului Israel în România, Tamar Samash, invită publicul să descopere creativitatea și diversitatea culturală, geografică ale Israelului. ‘Cunoscută tuturor drept Țara Sfântă, Israel fascinează nu doar prin istoria sa veche de 3.000 de ani, dar și prin orașele sale moderne, cu zgârie nori, cafenele și restaurante. Acest constrast fermecător între vechi și nou (tradițional și modern) este completat de peisaje unice, de numeroase plaje, dar și de locuri unde se poate schia. În plus, toate acestea le puteți face bucurându-vă de soare 300 de zile pe an’, spune Tamar Samash.

Secretarul general al Organizației Națională de Turism a Greciei, Dimitris Trifonopoulos, va organiza la standul organizației o conferință de prezentare a destinației și a tendințelor actuale din turism. Vizitatorii vor putea lua parte la un scurt spectacol de muzică și dansuri tradiționale grecești precum și la o degustare de preparate culinare elene.

Asociația Viti-Pomicolă „Bun-El” Silagiu Buziaș va organiza, în prima zi a Târgul de Turism al României, o prezentare a strategiei pentru anul 2017 vizând dezvoltarea și promovarea turismului viti-vinicol în perioada 2017 — 2018.

Târgul de Turism al României este organizat și găzduit de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT), Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC).

Programul de vizitare va fi, în perioada 16-18 februarie între orele 10:00 — 18:00, iar în ziua de 19 februarie, între orele 10:00 — 16:00. Prețul biletului de intrare este 10 lei.