Oferte turistice ce conţin şi PACHET DE NUNTĂ. Cât costă nunta în Grecia, fără furatul miresei

Ultima modă printre cuplurile tinere care vor să se căsătorească într-un mod diferit, altfel decât au făcut-o părinţii lor, este cumpărarea unui sejur în străinătate care să conţină şi pachet de nuntă. Singurii care s-au gândit la acest tip de pachet turistic sunt grecii. Aceştia promit să se ocupe în detaliu de toate pregătirile pentru nuntă. Doar furatul miresei nu este prevăzut în pachetul turistic.

29 mai 2013, 05:14
Oferte turistice ce conţin şi PACHET DE NUNTĂ. Cât costă nunta în Grecia, fără furatul miresei

Nunta va costa poate un pic mai mult decât în ţară şi decât un pachet turistic normal, dar tinerii se vor mândri cu o nuntă unică printre multe cunoştinţe. De asemenea, cei ce se vor ocupa de eveniment promit că mirii vor fi trataţi regeşte atât în timpul ceremoniei, precum şi după, respectiv în luna de miere. Ţara ai cărui hotelieri s-au gândit să combine vacanţa cu cel mai important eveniment din viaţa multor cupluri este Grecia. Astfel, agenţiile de turism din România propun pachete turistice care conţin şi pachetul de nuntă. Cei care cumpără astfel de pachete sunt scutiţi de febra pregătirilor de nuntă ce includ biserică, acte, aranjamente florale, transport, martori, domnişoare de onoare…etc. În plus, în Grecia, ceremonia poate fi organizată, la cererea mirilor, în cadru natural, mare, munte sau pe vaporaş.

Destinaţii de nuntă

Pentru cei ce vor să ajungă în faţa altarului, stațiunile romantice din Creta, în special Agios Nikolaos și Elounda sunt specializate în nunţi şi scapă de orice griji viitoarea familie. Alte destinaţii unde turoperatorii propun în pachet nunta sunt Rhodos şi Zakynthos. Cuplurile care vor să intre în rândul lumii printr-o vacanţă nu trebuie decât să se ocupe de îmbrăcăminte şi să fie prezenţi.

„Un consultant se ocupă de toate detaliile: documentele legale, ceremonia civilă şi religioasă, decoraţii, şampanie şi dulciuri greceşti. Gazdele hotelurilor tratează regeşte însurăţeii, le asigură muzică, cameră gratuită pentru pregătiri, masaj de relaxare înainte de nuntă, mic dejun la pat după nuntă, precum şi un cadou-surpriză”, a spus pentru ROMÂNIATV.NET, Cosmina Vladu, reprezentant Prestige Tours.

Cât costă nunta în Creta

Cuplurile care vor să se cunune în Creta trebuie să scoată din buzunar în jur de 4.000 de euro. „Un cuplu a cumpărat un pachet de nuntă pentru Creta și a plătit 1.850 Euro. Au avut incluse următoarele servicii: ceremonia de nuntă pe plaja hotelului Daios Cove din Agios Nikolaos cu vedere la mare, buchetul miresei, butonierele mirelui și aranjarea meselor pentru ceremonie, fotografii (album cu 50 de fotografii color), o sticlă de vin spumant grecesc, doi martori pentru ceremonie (greci), muzică, asistență pentru realizarea actelor necesare, taxele pentru realizarea acestor documente, precum şi supervizor în timpul ceremonie”, a amintit Cosmina Vladu. La preţul pachetului de nuntă se adaugă şi preţul sejurului.

„Un sejur la Hotelul Daios Cove pentru două persoane costă de la 2.554 de euro pentru două persoane. Preţul include cazare în cameră dublă cu vedere la mare, transportul cu avionul, transferurile, 8 nopți cazare cu mic dejun (pentru plecarea din 4 iunie), asistență turistică, asigurare medicală și storno”, a adăugat Cosmina Vlad.

Lună de miere specială

Cei cu posibilităţi financiare mai mari, pentru luna de miere, turoperatorii le pun la dispoziţie pachetul Complete Hapiness. Cuplul este cazat într-o vilă cu piscină privată și vedere la mare și are la dispoziție două dormitoare spațioase, cu baie proprie și o terasă cu mese și șezlonguri. De asemenea, sunt asigurate transferurile VIP de la/la aeroport într-o mașină Mercedes-Benz cu un șofer care alege o muzică liniștită care se potrivește cu starea de spirit creată de hotel. La sosirea în vilă, cuplul va găsi căpșuni, răcoritoare, delicioasa ciocolată cu lapte și prăjituri cu vanilie. Pot profita de accesul liber pentru doi, în zona VIP a Spa Daios. „De asemenea, se vor bucura de două zile de relaxare la un centru SPA cu saună, baie de aburi, cascade și piscină interioară încălzită. Tot răsfățul este urmat de o cină romantică în vilă”, a completat Cosmina Vladu.

Nuntă ieftină în Rhodos

Cei care aleg să se căsătorească în Rhodos pot plăti în total, cu tot cu ceremonia de nuntă şi sejur, aproximativ 1800 de euro. „Un pachet de nuntă costă aproximati 850 de euro și include: realizarea documentelor și plata tuturor taxelor, doi coordonatori de nuntă, unul dedicat miresei, altul pentru ceremonie, aranjamente florale, accesorii de nuntă, taxe locale. Pentru luna de miere cuplul poate opta pentru pachetul turistic la Hotel Kresten Palace de patru stele. Sejurul costă de la 467 de euro de persoană şi include transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi de cazare cu demipensiune şi asistenţă turistică. Printe facilitățile generale ale hotelului se numără un cocktail bar, un restaurant, parcare privată gratuită și un magazin cu suveniruri”, a spus pentru ROMÂNIATV.NET, Teodor Călimănescu, director Europa Travel.

Cât costă nunta în Zakynthos

Nunta în insula Zakynthos costă între 700 şi 800 de euro, în funcţie de cerinţele mirilor, la care se mai adaugă încă aproximativ 1.500 de euro costul sejurului.

„Pachetele de nuntă pentru ceremonie includ: flori, butoniere, fotografii și video, tort de nuntă și șampanie, muzică, focuri de artificii, caleașcă împodobită, flori pentru oaspeți, servicii de hair styling, petrecerea de burlăcie, închiriere mașini”, a spus pentru ROMÂNIATV.NET, Cristina Pipiaș, director vânzări Best Tourism Hypermarket. Cei care se căsătoresc în Zakynhots pot cumpăra un sejur la preţ de 725 de euro de persoană.

„Un sejur romantic la Hotel Lesante de cinci stele costă de la 725 de euro de persoană, iar pachetul include transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi de cazare cu demipensiune și asistență turistică”, a mai spus directorul de vânzări Best Tourism Hypermarket.