Oferte turistice pentru minivacanţa de 1 Decembrie şi sfântul Andrei. Cât costă un pachet turistic la Istanbul

Oficial, perioada de libere începe sâmbătă 28 noiembrie şi se încheie marţi 1 decembrie. Pentru această perioadă, agenţiile de turism au pus la bătaie oferte tentante. De exemplu, cu mai puţin de o sută de euro, puteţi sta la un hotel de 4 stele în Budapesta. 

24 nov. 2015, 10:11
Oferte turistice pentru minivacanţa de 1 Decembrie şi sfântul Andrei. Cât costă un pachet turistic la Istanbul

Sărbătoarea de 1 decembrie şi cea de sfântul Andrei aduce 4 zile de vacanţă înainte de Crăciun românilor, informează România TV

Astfel, agenţiile de turism au pregătit oferte irezistibile pentru aceste momente. Un sejur de 5 zile, în perioada 27.11 – 01.12, în Predeal, cu mic dejun şi cnă festivă de sfântul Andrei costă 599 de lei. 

Citeşte şi Târgul de Crăciun din Bucureşti, deschis vineri în Piaţa Universităţii

Cei care vor deja să intre în spiritul sărbătorilor pot opta pentru o vacanţă la Budapesta, unde deja s-a deschis tradiţionalul Târg de Crăciun. Un pachet de 4 zile, în perioada 28.11-31.11, costă 95 de euro de persoană, cazarea făcându-se într-un hotel de 4 stele, iar transportul se va face cu autocarul. Opţional, cei care merg în capitala Ungariei pot alege o excursie până la Viena, unde pot vizita Târgul de Crăciun. 

Cei care vor o minivacanţă cu aer oriental pot opta pentru un pachet turistic la Istanbul. Aici, un sejur turistic în perioada 27.11-31.11, într-un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus şi transport cu autocarul costă 125 de euro de persoană.