Ofertele turistice, principala sursă de venit a site-urilor de reduceri

Cele mai căutate oferte de pe site-urile de reduceri din România au devenit în ultimul an pachetele de vacanță, au declarat pentru RTV.net, reprezentanții pieței de profil.
Laurenţiu Matache
24 nov. 2011, 12:04
Ofertele turistice, principala sursă de venit a site-urilor de reduceri

Este o piață foarte dinamică, iar preferințele cumpărătorilor s-au modificat mult în ultimul an. Dacă la început erau preferate ofertele de înfrumusețare, odată cu venirea perioadei de concedii de vară, preferințele cumpărătorilor s-au îndreptat către pachetele de turism. În ultima perioadă, au început să fie foarte solicitate reducerile la produse, începând de la cele de tip teleshopping până la accesorii și gadgeturi IT„, a declarat Alina Oțelea, country manager GoldenDeals.

Potrivit lui Andrei Ștefan, CEO al Redutti.ro, agregator de oferte, în ultimele 30 de zile peste 50% din încasările site-urilor de reduceri au venit prin ofertele turistice. „Ca număr de vouchere vândute, cele mai populare categorii sunt restaurantele și serviciile de îngrijire personală. De asemenea, în ultimele 2 luni au crescut puternic vânzările de produse, începând de la obiecte pentru casă și mergând până la ultimele modele de smartphone-uri„, a mai spus acesta.

Alexandru Jijian, marketing manager la Kuponiada.ro, ne-a declarat că deja peste 450 de clienți au ales să își petreacă sărbătorile în străinătate prin intermediul ofertelor achiziționate de pe site.

 

La FunDeal ofertele de înfrumuseţare primează în preferinţele consumatorilor

În acest moment în România femeile au un comportament de achiziție mai pronunțat decât bărbații. Aceasta se traduce prin creșterea gradului de achiziție a ofertelor profilate pentru publicul feminin. Mai exact a ofertelor de înfrumusețare: spa, manichiură și pedichiură, machiaj, tratamente cosmetice. Un mare segment îl ocupă și produsele de uz casnic dar și ofertele de excursii în țară și în strainatate„, a declarat pentru RTV.net, Roberto Lazarov, CEO FunDeal.

Potrivit acestuia, compania se aşteaptă la o creştere substanţială a numărului de comenzi în luna decembrie.

 

Piață reducerilor ar putea ajunge la 18 milioane de euro

Estimăm că piață de reduceri de grup va atinge la sfârșitul anului pragul de 18 milioane EUR (încasări), totalizând economii de minim 15 milioane EUR din valoarea inițială a produselor și serviciilor„, mai declarat pentru RTV.net, Andrei Ștefan.

În perioada sărbătorilor, jucătorii mizează pe maximizarea semnificativă a vânzărilor, iar site-urile de reduceri vor deveni o importantă sursă pentru cadourile de sărbători.

În ultima perioadă, majoritatea site-urilor de profil a introdus oferte foarte atractive pentru achiziția de produse. Dacă luăm în considerare și profilul cumpărătorilor – oameni activi din punct de vedere profesional, care cu greu își găsesc timp de alergat prin magazine – site-urile de reduceri vor deveni o sursă importantă de cadour”, a mai spus country managerul de la Golden Deals.

Potrivit Redutti.ro,  creșterea pieței în luna decembrie ar putea fi cu 25% față de luna noiembrie.

 

Acest tip de site-uri a intrat pe piață la timpul potrivit

Site-urile de reduceri de grup au fost foarte bine primite, în special datorită timing-ului potrivit. În unele țări din Europa de Vest existau deja platforme ce ofereau reduceri sub diverse forme (altele decât reduceri de grup), în timp ce în România de acum un an, această era o piață practic inexistentă. Reducerile de grup au umplut un gol mult mai larg, resimțit de un număr mare de afaceri locale, care până acum nu aveau nici un fel de prezența pe Internet”, a spus CEO-ul Redutti.ro

FunDeal pregăteşte o promoţie pentru autoturisme

Avem în pregătire o ofertă foarte bună pe acest segment. Aşadar în curând vom vedea multe achiziţii pe acest segment„, a mai declarat Roberto Lazarov.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!