OFICIAL. Cadouri de Sf. Maria – unde găseşti cele mai bune preţuri la parfumuri originale în România

Vrei sa cumperi un cadou inspirat pentru cei dragi de Sf. Maria si nu ai timp sa umbli prin magazine? Uite cateva propuneri aromate cu care sigur o sa-l nimeresti pe Marian si o s-o cuceresti pe Maria.

07 sept. 2017, 11:02

Cel mai frumos cadou este acela care vine din inima, este impachetat frumos, ajunge si la timp si este 100% autentic. De aceea, recomandarea noastra este parfumeria.ro, site-ul unde poti gasi cadoul potrivit pentru persoana speciala din viata ta.

Parfumeria.ro iti impacheteaza produsul gratuit in hartie neagra de matase si intr-o cutie superba de cadou in timp ce pe site-ul aoro.ro si lefragrance.ro poti alege un ambalaj cadou contracost. De asemenea, la parfumeria.ro, livrarea este foarte rapida si gratuita pentru comenzi de peste 300 lei.

 

Vezi mai jos recomandarile noastre:

 

Pentru ea

Givenchy Dahlia Noir, floral si feminin, parfumul cu care o vei incanta. De la parfumeria.ro il poti cumpara cu 177 lei in timp ce aoro.ro il vinde cu 201 lei iar lefragrance.ro cu 219 lei.

 

Nina Ricci L’Extase Caresse de Roses, o mangaiere delicata cu care o vei cuceri. La parfumeria.ro il gasesti cu cel mai mic pret, doar 163 lei. La aoro.ro este 189 lei iar la lefragrance.ro este 199 lei.

 

 

Pentru el

Givenchy Gentlemen Only, la un pret incredibil de mic. La parfumeria.ro il gasesti la doar 129 lei in timp ce la aoro.ro este 149 lei iar la lefragrance.ro 159 lei.

 

Hermes Terre d’Hermes, un parfum aparte pentru barbatul special din viata ta. Achizitioneaza-l acum la cel mai mic pret din piata: doar 261 lei la parfumeria.ro in varianta de 100 ml. Atat aoro.ro cat si lefragrance.ro il vind cu 279 lei.

 

Daca si tu vrei sa daruiesti ceva aparte, unic, de neuitat, alege parfumeria.ro!