OFICIAL. Lucian Bute va boxa pentru TITLUL MONDIAL WBC

Lucian Bute, 36 de ani, va boxa, la 30 aprilie, cu suedezul Badou Jack, deţinătorul centurii WBC la categoria supermijlocie.

12 mart. 2016, 14:23
OFICIAL. Lucian Bute va boxa pentru TITLUL MONDIAL WBC

Lucian Bute revine în ring după o pauză de cinci luni, iar locul meciului cu Badou Jack urmează să fie anunțat ulterior, anunță boxing24.com.

Badou Jack, 32 de ani, are în palmares 20 de victorii, 12 prin KO, o înfrângere şi o remiză. Acesta deține centura WBC din aprilie 2015, când l-a învins la puncte pe americanul Anthony Direll.

„Este o onoare să fac parte din lista boxerilor ce vor evolua pe Showtime in următoarele 12 săptămâni. Voi urca din nou în ring pe 30 aprilie pentru titlul WBC la super mijlocie cu campionul mondial Badou Jack. Veţi vedea un Lucian Bute în cea mai bună formă din carieră!”, a scris Lucian Bute pe Facebook

Lucian Bute a deținut centura IBF la categoria semimijlocie în perioada 2007-2012.

CITEŞTE ŞI Lucian Bute ar putea boxa la Olimpiada de Rio

Badou Jack (32 ani), campionul mondial en titre la categoria supermijlocie, versiunea WBC, a confirmat că își va pune titlul în joc în fața pugilistului român Lucian Bute, în cadrul unei gale care va avea loc pe 30 aprilie.

„Este oficial! Îmi voi apăra titlul în fața lui Lucian Bute, pe 30 aprilie, în direct la Showtime”, a anunțat pugilistul într-un mesaj postat pe conturile sale Twitter și Facebook.