Oficial ucrainean, prins în flagrant cu un travestit într-un hotel din Odesa. Armata îl bănuia că se întâlneşte cu un spion rus

Scene inedite în Ucraina, ţară devastată de 37 de zile de războiul declanşat de Rusia. Vicepreşedintele Consiliului Local al oraşului Odesa a fost reţinut de Poliţie. Ofiţerii serviciului ucrainean de contrainformaţii îl bănuiau pe Andrei Kislovski că s-ar întâlni cu un spion rus la un hotel din oraş, însă, în realitate, a fost descoperit alături de un travestit.

01 apr. 2022, 17:05
Oficial ucrainean, prins în flagrant cu un travestit într-un hotel din Odesa. Armata îl bănuia că se întâlneşte cu un spion rus

Andrei Kislovski, un oficial ucrainean, a fost săltat de ofiţerii Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) dintr-una dintre camerele hotelului Nemo din Odesa în care ar funcţiona un bordel clandestin, scrie publicaţia Izbirkom. Deocamdată, SBU nu făcut publice motivele reţinerii lui Kislovski.

Pe reţelele de socializare au apărut imagini din care reiese că vicepreşedintele Consiliului Local din Odesa se întâlnise în camera de hotel cu un travestit pe nume Jasmine.

Citeşte şi: Rusia aduce 16.000 de mercenari din Siria pentru războiul cu Ucraina. Primii au ajuns cei 300 din unitatea de elită „Forțele Tigrilor”

Oficial ucrainean, prins în flagrant cu un travestit într-un hotel din Odesa. Imagini uluitoare

În aprilie 2018, Procuratura Militară a Regiunii de Sud a Ucrainei a început cercetarea penală la adresa lui Kislovski.

Anchetatorii ucraineni l-au acuzat pe Kislovski că, în calitate de adjunct al şefului biroului de înrolare din districtul Primorsky din Odesa, a oferit informații inexacte în declarația din 2016.

De asemenea, Andrei Kislovski a fost acuzat că a părăsit postul în martie 2018. La acea vreme, el ocupa funcţia de comisar adjunct al districtului Primorsky din Odesa.

Citeşte şi: Rusia anunță reluarea negocierilor cu Ucraina. Erdogan, discuţii telefonice cu Putin