Ofiţer al armatei ruse, reţinut pe aeroportul din Chişinău

Publicat: Vineri, 22 Mai 2015 17:11 // Actualizat: Vineri, 22 Mai 2015 17:11 // Sursa: romaniatv.net

Un cetățean rus a primit vineri interdicție de a intra pe teritoriul Republicii Moldova, după ce vameșii de pe Aeroportul Internațional Chișinău au constatat că acesta este ofițer în cadrul Ministerului rus al Apărării care intenționa să se deplaseze în Transnistria, fără să fi înștiințat anterior autoritățile moldovene.

Foto: www.flux.md

Potrivit mass-mediei locale, în timpul controlului actelor de călătorie, asupra militarului rus, sosit pe aeroportul din capitala Republicii Moldova cu o cursă Moscova-Chișinău, au fost găsite însemne și echipament militar. Ofițerul rus ar fi urmat să ajungă în regiunea transnistreană.

Militarii ruşi din Transnistria au interdicţie de a mai tranzita Ucraina. Rusia reacţionează

La 14 mai, alți doi militari ruși, care intenționau să ajungă în Transnistria, au fost reținuți pe aeroportul din Chișinău, fiindu-le interzisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova.

Conform unor reguli stabilite între autoritățile de resort ale Republicii Moldova și Federației Ruse, poliția de frontieră ar fi trebuit să primească o înștiințare prealabilă despre vizita persoanelor în cauză. În lipsa acestui document, militarii ruși au fost trimiși înapoi la Moscova.

Philip Breedlove: Rusia a deplasat noi trupe şi echipamente militare în estul Ucrainei

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 mai 22:00
...au constatat că acesta este ofițer în cadrul Ministerului rus al Apărării care intenționa să se deplaseze în Citește mai departe…

...
22 mai 17:27
Votează email 0 email
...în cadrul Ministerului rus al Apărării care intenționa să se deplaseze în Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8079
RON
25 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H