Olăroiu a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei

Al Ahli Dubai, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei după 0-1, sâmbătă, în deplasare, cu Guangzhou Evergrande, în manşa a doua. În tur a fost 0-0.

21 nov. 2015, 14:04
Olăroiu a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei

Al Ahli a jucat în 10 oameni din minutul 67, după ce Salmeen a călcat pe un adversar. Fotbalistu a refuzat să iasă de pe teren, fiind greu convins de oficialii echipei sale să meargă la vestiare.

Singur gol al meciului a fost marcat de Elkeson, în minutul 54.

Antrenorul lui Al Ahli, Cosmin Olăroiu, e de părere că el și elevii săi au fost foarte aproape de cîștigarea trofeului și au făcut tot ce au putut, informează the-afc.com.

„Trebuie să o felicităm pe Guangzhou pentru cîștigarea trofeului. Noi am fost aproape, am făcut tot ce am putut. Am jucat foarte bine în prima repriză. Am avut cîteva ocazii pe care le-am ratat. Ne-am retras puțin în repriza a doua și am pierdut mult mingea în zona de mijloc a terenului.

După eliminare, am continuat să jucăm și să încercăm să marcăm. Jucătorii au făcut o treabă bună, chiar dacă nu au cîștigat trofeul. În finala Ligii Campionilor poți să îți creezi doar cîteva ocazii, dar dacă nu le fructifici plătești. Am avut mai multe ocazii clare decît adversarii noștri, dar nu am înscris.

Nu este ușor să pierzi finala. S-au văzut cîteva probleme astăzi, dar aceste meciuri ne arată cît de puternici sîntem. Nu este sfîrșitul, de aici putem începe să rezolvăm problemele”, a spus Olăroiu.