Olăroiu, DECLARAŢIE SURPRIZĂ despre venirea la NAŢIONALA ROMÂNIEI

Cosmin Olăroiu a câștigat cel de-al treilea său titlu consecutiv în Emiratele Arabe Unite şi spune că viitorul său apropiat nu este legat de echipa naţională a României.

11 apr. 2014, 20:45
Olăroiu, DECLARAŢIE SURPRIZĂ despre venirea la NAŢIONALA ROMÂNIEI

Cosmin Olăroiu, plătit cu 5 milioane de euro pe an la Al Ahli, nu ar refuza o ofertă care l-ar putea readuce în circuitul sportiv din Europa, fie că ar fi vorba de o echipă de club din vestul continentului sau chiar de naționala României. Totuși, Olăroiu a precizat că nu se pune problema întoarcerii sale prea curând.

„Planurile mele sunt legate de Ahli. Mai am doi ani de contract și nu cred că în acest moment se pune problema să vin. Mai ales că nu cred nici că Ahli mi-ar permite să plec.

Echipa națională are un antrenor. Au început un drum și trebuie să meargă mai departe împreună pe el. Nu pot să intru însă în amănunte, nu poți să știi niciodată ce se va întâmpla. Pentru mine, viitorul apropiat este legat de Al Ahli.

Am mai spus-o, cred că orice antrenor își dorește să antreneze echipa națională. Este o obligație, dar și o onoare în același timp. Dacă spun că îmi doresc să antrenez naționala, se va spune imediat că Olăroiu vrea să vină la națională. Orice răspuns aș da acum s-ar interpreta. Realitatea este că, în situația în care voi fi dorit, asta dacă voi fi dorit vreodată, vom discuta atunci. De aceea, prefer să nu dau niciun răspuns.

Pot doar să repet că pentru orice antrenor ar fi o onoare. Pentru mine ar fi totodată și o provocare, deoarece până acum am lucrat doar la echipe de club, iar rezultatele pe care le-am obținut au fost pozitive, zic eu. la FC Național m-am bătut la titlu, la Timișoara la fel, cu Steaua a fost foarte bine, așa că pentru mine o provocare ar fi să antrenez în Europa sau la echipa națională”, a declarat Cosmin Olăroiu la Digi Sport.

Unul dintre motivele care l-ar putea determina însă pe tehnician să revină în România este dorul de casă: „Mi-e dor de tot ce înseamnă România. Fotbalul nostru, așa cum este el, mi-a oferit multe momente frumoase, cum au fost cele cu suporterii în Piața Universității, sunt lucruri pe care nu le uiți”.