STEAUA, aproape de MAREA LOVITURĂ: Olăroiu – PRINCIPAL, Rădoi – SECUND

Steaua l-a pierdut pe Laurenţiu Reghecampf, dar este foarte aproape de a-i repatria pe antrenorul cu cele mai mari performanţe de după 1989 şi pe unul dintre idolii galeriei.

25 mai 2014, 08:24
STEAUA, aproape de MAREA LOVITURĂ: Olăroiu – PRINCIPAL, Rădoi – SECUND

Cosmin Olăroiu este la un pas de a reveni la Steaua, chiar dacă mai are doi ani de contract cu Al Ahli din Emiratele Arabe Unite.

Olăroiu este plătit cu 5 milioane de euro pe sezon, dar vrea să revină acasă după 7 ani petrecuţi în zona arabă. În plus, ultimele scandaluri în care a fost implicat, incusiv condamnarea la închisoare cu suspendare, l-au convins pe Olăroiu că este timpul să revină în România.

Olăroiu a discutat deja cu Gigi Becali pentru funcţia de manager la Steaua, după modelul Premier League, urmând să aibă şi atribuţiuni financiare, susţin surse apropiate antrenorului. Cel mai probabil, în cazul unei înţelegeri cu Gigi Becali, Olăroiu îl va avea ca secund pe Mirel Rădoi, pus pe liber de Al Ain. Rădoi ar putea semna şi un contract de un an ca jucător, mai ales că a declarat de multe ori că vrea să se retragă de la Steaua.