Olguţa Vasilescu, anunţ bombă. Sorina Pintea NU a fost suspendată din PSD

Olguţa Vasilescu a declarat în direct la emisiunea lui Victor Ciolacu de la România TV faptul că Sorina Pintea nu este suspendată din PSD, conform informaţiilor pe care le-a obţinut de la colegii săi de partid.

04 mart. 2020, 19:55
Olguţa Vasilescu, anunţ bombă. Sorina Pintea NU a fost suspendată din PSD

„Mi-am întrebat colegii de partid care au participat la acea şedinţă dacă s-a votat vreo suspendare a Sorinei Pintea. M-au asigurat că nu. În primul rând acolo nu a fost o şedinţă CEx ca să poată să ia o decizie. A fost o şedinţă informală cu preşedinţii de organizaţii, s-a discutat, normal, şi despre cazul Pintea, dar nu a fost luată niciun fel de decizie în acest sens. Asta ca să terminăm cu minciuna care s-a tot rostogolit în spaţiul public cum că PSD a votat suspendarea sa”, a declarat Olguţa Vasilescu pentru România TV.

Citeşte şi: Sorina Pintea, mesaj transmis de după gratii: „Umilirea şi tortura umană trebuie să dispară! Ajunge! Adevărul va învinge!”

Fostul ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale a declarat faptul că preşedintele interimar al PSD a declarat faptul că a fost doar o discuţie despre modificări la statut.

„Domnul Ciolacu a anunţat faptul că acolo a fost o discuţie despre modificări la statut care ar trebui să prevadă că, în cazul în care o persoană este arestată sau este condamnată de instanţă să fie automat suspendată din partid”, a mai declarat Olguţa Vasilescu. Eu sper din toata inima sa aiba parte de un judecator corect” , a continuat Olguţa Vasilescu. 

Citeşte şi: PROTEST după ce Pintea a fost plimbată în cătuşe: „Se cere stoparea abuzurilor şi a torturii la care este supusă”

Olguţa Vasilescu a declarat faptul că în cazul Sorinei Pintrea este vorba de mult mai mult decât încălcarea drepturilor omului, ci despre tortură sau condamnare la moarte.

 „Nu fac altceva decat sa tina o femeie intr-o stare de sanatate foarte precara, la un pas de moarte. Incatusata, umilita, 72 de ore nedormita si nemancata. Aici vorbim nu doar despre incalcarea drepturilor omului, aici vorbim despre tortura si condamnare la moarte. Asta se intampla in cazul Sorinei Pintea din pacate in statul roman. Cand avem o lege care spune ca ai voie sa incatusezi o persoana daca este violenta sau daca vrea sa-si faca rau”