Olguţa Vasilescu îi cere lui Klaus Iohannis să nu se ascundă „după copacii” de la Vila Lac 3 a lui Băsescu

Olguţa Vasilescu îi cere lui Klaus Iohannis să spună adevărul despre întâlnirile cu Traian Băsescu. 

14 aug. 2014, 11:15
Olguţa Vasilescu îi cere lui Klaus Iohannis să nu se ascundă „după copacii” de la Vila Lac 3 a lui Băsescu

„Cu fiecare zi ce trece de la minciuna iniţială, prezidenţiabilul lui Băsescu, dl. Klaus Iohannis, se afundă şi mai tare în propriile tromboane. Este cel puţin penibil să uiţi că te-ai văzut şi ai discutat în diverse ocazii cu Traian Băsescu. În 2010, domnul Iohannis se lăuda că a vorbit „proiecte comune”, de „ordin politic”, cu dl. Băsescu. Acum, se face că uită.

Domnul Iohannis a ajuns în situaţia paradoxală în care minte când încearcă să îi convingă pe români că nu îi minte. Ori îţi aduci aminte de fiecare întâlnire cu Traian Băsescu şi, prin urmare, îi minţi în faţă pe români, pozând în neamţ serios, care spune în permanenţă adevărul, ori chiar nu-ţi duci aminte de nicio discuţie şi întâlnire cu Băsescu, dar atunci ai grave probleme de memorie, pentru că au fost prea multe întâlniri pe care dl. Iohannis le-ar fi putut uita dintr-odată.

Pentru că am încredere că dl. Klaus Iohannis ţine foarte bine minte fiecare telefon şi întâlnire conspirativă avută cu Traian Băsescu, eu îl bănuiesc de minciună. Tocmai de aceea, îl invit pe domnul Iohannis, dacă tot vrea votul şi sprijinul preşedintelui Băsescu şi a oamenilor săi în campanie, să fie onest şi să o spună public, nu pe după copacul din Vila Lac 3. Pentru că în actuala situaţie în care vrea să se plaseze dl. Iohannis, şi cu întâlnire conspirativă în Lac 3, dar şi cu sufletul în Rai, nu se poate!”, scrie Olguţa Vasilescu într-un comunicat de presă.