Olguţa Vasilescu: În evaluarea partidului Mihai Tudose şi-a îndeplinit toate obiectivele, dar acestea au fost blocate la premier

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul demisionar al Muncii, a afirmat, luni, la Parlament, că premierul propus din partea PSD, Mihai Tudose, şi-a îndeplinit toate obiectivele potrivit evaluării făcute de partid miniştrilor din guvernul Grindeanu, ”dar acestea au fost blocate la premier”.

26 iun. 2017, 11:02
Olguţa Vasilescu: În evaluarea partidului Mihai Tudose şi-a îndeplinit toate obiectivele, dar acestea au fost blocate la premier

”În evaluarea care a fost făcută de partid, domnul Mihai Tudose şi-a îndeplinit toate obiectivele, dar acestea au fost blocate la premier. Este vorba de Fondul Suveran de Investiţii care este gata încă din data de 15 mai. Atunci s-a depus la cabinetul prim-ministrului şi lista cu pachetele de acţiuni pentru FSDI şi proiectul de lege. Din păcate nu am înţeles nici noi de ce premierul a blocat acest punct din programul de guvernare”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, potrivit News.ro.

În evaluarea PSD a miniştrilor Cabinetului Grindeanu, domeniul Economie, condus de Mihai Tudose, a fost notat cu zero realizări, două măsuri relizate parţial şi 17 neîndeplinite.

Comitetul Executiv Naţional al PSD l-a validat pe Mihai Tudose ca propunere de premier a partidului la consultările de la Palatul Cotroceni, fiind înregistrate patru abţineri, şi niciun vot împotrivă.

Mihai Tudose a fost validat ca nominalizare de premier, iar doar patru social-democraţi s-au abţinut: preşedintele executiv Nicolae Bădălau, preşedintele PSD Olt Paul Stănescu, secretarul general adjunct Codrin Ştefănescu şi preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina.