Olguţa Vasilescu: PNL a fost relaxat în campania electorală, pentru că ştia că Iohannis nu va nominaliza un premier PSD

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, vicepreședinte PSD, susține că PNL a fost relaxat în campania electorală, întrucât știa că președintele Klaus Iohannis nu va nominaliza un premier de la PSD, indiferent de scorul electoral.

27 dec. 2016, 19:48
Olguţa Vasilescu: PNL a fost relaxat în campania electorală, pentru că ştia că Iohannis nu va nominaliza un premier PSD

„Lăsați filmele de spionaj și toate aberațiile aruncate zilele acestea în spațiul public! Pentru mine a fost relevantă discuția cu Cristian Bușoi din campania electorală: ‘Uitați de nominalizarea PSD la funcția de premier, chiar dacă câștigați alegerile. Iohannis nu va nominaliza un PSD-ist, indiferent de scor!’. De asta a fost PNL atât de relaxat în campanie… Acum e clar, nu?”, a scris, marți seara, Lia Olguța Vasilescu pe pagina de Facebook.

Potrivit Agerpres, vicepreședintele PSD mai afirmă că, dincolo de orice considerente de ordin politic, religios și „frustrări ale cuiva”, Sevil Shhaideh este o persoană „cum rar întâlnești”.

„Dincolo de orice considerente de ordin politic, religios și mai știu eu ce frustrări ale cuiva, Sevil Shhaideh este o persoană cum rar întâlnești: cu bun-simț, profesionistă, muncitoare, fără orgoliul de a-și scrie numele pe piatră, care nu s-a implicat în toată viața ei în vreun scandal. Nu am auzit pe nimeni până acum să vorbească ceva rău de caracterul ei sau să creadă că nu ar face față unei funcții înalte. Nu știu care va fi decizia de mâine. Dar mi-ar părea rău să pierdem un asemenea premier! Și o spun la modul cel mai sincer cu putință”, a mai scris vicepreședintele PSD.