Olimpici şi masaje erotice pe site-ul şcolii gimnaziale Ion Borcea din Agigea

Părinții elevilor școlii gimnaziale "Ion Borcea" din județul Constanța care vor dori să afle ce performanțe au copiii și vor accesa site-ul instituției vor avea o surpriză.

06 mai 2015, 13:08

Pe lângă paginile care prezintă activitățile care au loc în cadrul școlii, aceștia pot găsi poze care te invită să-ți alegi o escortă sau o sesiune de masaj erotic cu finalizare, scrie adevarul.ro.

Secțiunile site-ului sunt bine dezvoltate, partea de anunțuri cuprizând și informații despre posibile locuri de muncă. Printre cele mai populare sunt saloanele de masaj erotic, iar anunțurile au numere de telefon valide, adrese de e-mail și fotografii în care sunt prezentate serviciile.

Citeşte şi Elev bătut fără milă de doi poliţisti în faţa tuturor. Directorul şcolii a asistat la întreaga scenă

Gravitatea faptului este că pozele respective au sigla școlii pe ele.

Conducerea școlii a fost contactată de jurnaliștii pentru a lămuri situația.

Citeşte şi Doi elevi au inventat brăţara care recunoaşte gesturile umane

„Acestea sunt nişte spamuri. De site se ocupa doamna profesoară de limba română, Viorica Suceveanu şi informaticianul şcolii. Nu suntem de acord şi vom vedea de unde vine scăparea şi se vor lua măsuri. Domeniul ionborcea.ro a fost achiziţionat în anul 2008 de primărie şi apoi a fost preluat de doamna profesoară Suceveanu. Doamna furniza materialele şi eu am pus acolo mai multe articole legate de înscrierea la învăţământul primar”, spune directoarea școlii, Doinița Sârbu.