OLIMPICII din liceele bucureştene, premiaţi cu diplome şi tabere

Peste 60 de olimpici din licee bucureştene au fost premiaţi, vineri, cu diplome de excelenţă şi tabere din partea Primăriei Capitalei pentru rezultatele deosebite de anul acesta.

31 oct. 2014, 16:33
OLIMPICII din liceele bucureştene, premiaţi cu diplome şi tabere

Cei 64 de elevi au obţinut locurile I, II sau III la olimpiadele naţionale la următoarele discipline: biologie, teologie, geografie, engleză, franceză, germană, latină, portugheză, limba română, spaniolă, greacă, matematică, rusă modernă, tehnică, ştiinţe pentru juniori, arte vizuale-arhitectura şi istoria artei, chimie, fizică, informatică, tehnologia informaţiei şi germana modernă, potrivit unui comunicat emis de Primăria Capitalei.

În felul acesta ne exprimăm respectul faţă de părinţii şi profesorii voştri, dar în primul rând faţă de voi, elevii care aţi înţeles că prin muncă puteţi să vă împliniţi idealurile. Le mulţumesc profesorilor care v-au fost alături şi au contribuit la consolidarea educaţiei pe care aţi primit-o de la părinţii voştri„, a precizatt primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

CITEŞTE ŞI: 11 medalii, dintre care şase de AUR, pentru elevii români, la Olimpiada Internaţională Pluridisciplinară 2014