Olivia Steer a izbucnit la reacţiile internauţilor după ce Flavia Groşan a publicat schema de tratament COVID: Presstituatele și influencerii ies la atac împotriva medicului cu adevărat erou!

Olivia Steer a izbucnit şi a făcut declaraţii acide la adresa tuturor celor care au pus-o la zid pe doctorița Flavia Groșan pentru că a publicat schema secretă de tratament anti-COVID.

20 mart. 2021, 23:05
Olivia Steer a izbucnit la reacţiile internauţilor după ce Flavia Groşan a publicat schema de tratament COVID:  Presstituatele și influencerii ies la atac împotriva medicului cu adevărat erou!

Olivia Steer a izbucnit la reacţiile internauţilor după ce Flavia Groşan a publicat schema de tratament COVID. Mai mult decât atât,  aceasta îi îndeamnă autoritățile din România să anuleze restricțiile impuse din cauza creșterii numărului de infecții cu noul coronavirus pe teritoriul țării.

Olivia Steer a izbucnit la reacţiile internauţilor după ce Flavia Groşan a publicat schema de tratament COVID

“Știrea anului: mii de pacienți vindecați, în aproximativ 10 zile, cu o schemă terapeutică alopată, ce costă mai puțin de 100 de lei, de către un singur medic specialist, din Oradea. O astfel de veste, într-o lume normală, ar fi punctul fără întoarcere pentru ridicarea oricăror restricții, pentru anularea stării de alertă, pentru redeschiderea centrelor de cultură și a tuturor școlilor, pentru redeschiderea HORECA și relansarea turismului.

Pentru ieșirea pe posturile de televiziune, la toate buletinele de știri și, mai ales, în prime-time, a tuturor factorilor competenți, care să anunțe glorioși că, noi, românii, am învins în lupta împotriva celui mai necruțător flagel (vorba vine!), că leacul pentru boala de care s-a temut întregul glob a fost găsit, că e ieftin și eficient și că lumea nu mai are de ce să se teamă. Să se deschidă, deci, sticlele de șampanie și să sărbătorim victoria cum se cuvine!

Ce se întâmplă, în schimb: presstituatele și influencerii ies la atac împotriva medicului cu adevărat erou, îl ridiculizează pentru fire de păr răzlețe, văzute la cadru sau în propria imaginație, pentru ochii obosiți de muncă grea, și îl acuză că, în exercitarea unei profesii liberale (care presupune o singura responsabilitate: cea pentru pacient!), nu a ascultat școlărește, fără să pună întrebări, sfaturile prețioase (vorba vine, din nou!) ale Organizației Mondiale a Sănătății (care nu are autoritate de decizie pe teritoriul României și ale cărei recomandări terapeutice s-au lăsat cu morți în peste 90% din cazuri, la ATI!).

Ba mai mult, o colega de breaslă, cu rezultate mult (dar chiar foarte mult!) inferioare pe propriii săi pacienți, îi face plângere la Colegiul Medicilor. Mass-media aplaudă în delir, influencerii cer, cu mânie proletară, ridicarea licenței de liberă practică a «doctoriței-minune», autoritățile jubilează, îi încurajează. Pe nimeni nu interesează schema de tratament, cu 100% rată de succes. Normal: doar mai sînt atîtea vaccinuri pe stoc, atîtea altele de achiziționat, atîtea tulpini noi de inventat, atîtea comisioane și șpăgi de dat/luat… (…)”, a scris soția lui Andi Moisescu pe social media.

Citeşte şi: Flavia Groşan rupe tăcerea. Pneumologul face noi dezvăluiri incendiare: Dumnezeu lucrează prin oameni. Respect firul roşu al schemei, doar scot şi adaug în funcţie de caz!