Olivia Steer, amendată de CNCD. Postarea legată de Covid-19 pentru care a fost reclamată de Colegiul Medicilor din România

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a sancționat-o pe Olivia Steer pentru "atingerea dreptului la demnitate a categoriei profesionale a medicilor". Fosta prezentatoare TV a avut o postare în timpul pandemiei de Covid-19 în urma căreia a fost reclamată la CNCD de Colegiul Medicilor din România.

14 mart. 2023, 16:18
Olivia Steer, amendată de CNCD. Postarea legată de Covid-19 pentru care a fost reclamată de Colegiul Medicilor din România
Olivia Steer, amendată de CNCD. Postarea legată de Covid-19 pentru care a fost reclamată de Colegiul Medicilor din România

Olivia Steer, amendată de CNCD. Soţia lui Andi Moisescu a promovat în timpul pandemiei de Covid-19 anumite mesaje necorespunzătoare cu privire la vaccinare. Aceasta și-a exprimat de mai multe ori opinia cu privire la motivele pentru are oamenii nu ar trebui să se vaccineze, dar a promovat atât în mediul online, cât și în diferite emisiuni TV, argumente non-pandemie. Conform Click!, aceasta a fost sancționată cu suma de 5.000 de lei. Olivia Steer are posibilitatea de a decizia în instanță.

Citeşte şi: Olivia Steer, în fața judecătorilor. Ce se întâmplă cu averea soției lui Andi Moisescu

„Materialul conţinea, printre altele, o serie de afirmaţii de tipul „Dacă te doare în cot că morţii sunt declaraţi toţi, în mod mincinos, morţi de covid (…). Dacă nu te revoltă că, la ATI, pacienţii cu Covid mor legaţi de pat, sufocaţi, înfometaţi şi însetaţi, ucişi de protocoalele OMS ale morţii, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întâi”.  Colegiul Medicilor din România a considerat că, prin mesajul promovat, se aduce atingere dreptului la demnitate personală a unei categorii sociale distincte, în cazul de faţă fapta fiind îndreptată asupra medicilor”, a transmis Colegiul Medicilor din România.

„Acestea au fost argumentele pe care le-am înaintat către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, care a emis o decizie în favoarea CMR. Menţionăm că decizia stabileşte aplicarea unei amenzi contravenţionale în valoare de 5.000 lei, precum şi publicarea unui rezumat al hotărârii pe pagina de Facebook a părţii reclamate şi poate fi contestată în instanţă”, a mai transmis Colegiul Medicilor din România.

Citeşte şi: Andi Moisescu a făcut topul celor mai tari femei din România. Soţia lui, Olivia Steer, nu intră în primele trei!

„Dacă nu te revoltă că, la ATI, pacienţii cu Covid mor legaţi de pat, sufocaţi, înfometati şi însetaţi, ucişi de protocoalele OMS ale morţii, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întâi, şi declaraţi, apoi, în mod cinic, morţi de Covid, nu veni la protest! Dacă te lasă rece că ţi se neaga dreptul de a protesta faţă de măsuri guvernamentale ilogice, neconstitutionale şi neargumentate stiintific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piaţă Universităţii! Daca ţi se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viaţă de cotizatii CASS, pentru afecţiunile cronice sau acute pe care le ai, ţi-a fost interzis, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piaţa Universităţii!Dacă ţi-ai pus două-trei măşti în fiecare zi pe faţă, te-ai dezinfectat pe mâini din oră în oră, ai făcut Covid şi acum dai vina pe cei care nu respectă niste măsuri aberante impuse pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni!Dacă nu înţelegi de ce state ale lumii (India, China) au renunţat la isteria pandemică şi şi-au reluat viaţă normală, fără măşti şi fără distanţare şi fără ca incidenţa bolii să crească, nu veni azi, la 13.00, în Piaţa Universităţii!”, a fost postarea pentru care a fost reclamată Olivia Steer.